Energia vitaminok jó áron

Az Echinacea, más néven lila kagylóvirág, az egyik legnépszerűbb gyógynövény világszerte. Az őslakos amerikaiak évszázadok óta használják különböző betegségek kezelésére. Ma leginkább vény nélkül kapható gyógynövényként ismert a megfázás vagy az influenza ellen. Ugyanakkor fájdalom, gyulladás, migrén és más egészségügyi problémák kezelésére is használják.

[wp_ad_camp_1]

Energia vitaminok, köztük a Marslakócskák Echinaceával kapható a wavita.hu weboldalon nagyon alacsony áron, tehát ha egy szuper vitamint keres gyermekeinek, akkor válassza a Marslakócskákat hiszen Echinacea tartalma rengeteg egészségi előnnyel jár. Az Echinacea növényeket olyan növényi vegyületek alkotják, amelyek antioxidánsként működnek. Az antioxidánsok olyan molekulák, amelyek segítenek megvédeni a sejtjeit az oxidatív stressztől, egy olyan állapottól, amely krónikus betegségekhez, például cukorbetegséghez, szívbetegségekhez és még sokan másokhoz kapcsolódik. Ezen antioxidánsok egy része flavonoid, cichoric sav és rosmarinsav. Úgy tűnik, hogy ezek az antioxidánsok magasabbak a növények gyümölcséből és virágjából nyert kivonatokban, összehasonlítva más részekkel, például a levelekkel és a gyökérrel.

Ezenkívül az echinacea növények alkamidoknak nevezett vegyületeket tartalmaznak, amelyek tovább fokozhatják az antioxidáns aktivitást. Az alkamidok megújíthatják az elhasználódott antioxidánsokat, és segítenek az antioxidánsoknak jobban elérni az oxidatív stresszre hajlamos molekulákat. Az Echinacea leginkább az immunrendszerre gyakorolt ​​jótékony hatásáról ismert. Számos tanulmány megállapította, hogy ez a növény segíthet az immunrendszerének a fertőzések és vírusok leküzdésében, amelyek elősegíthetik a betegségből való gyorsabb felépülést. A Marslakócskák gumi is Echinaceát tartalmaz, tehát ha gyermekei immunrendszerét erősítené, akkor válassza ezt a gyógyszert a wavita.hu weboldalon.