Hogyan lehet véglegesen és ideiglenesen törölni a Facebook-fiókot?

A Facebook naponta új adatsértésekkel éri el a híreket. A felhasználók kezdik törölni a fiókjukat – és nem hibáztathatjuk őket. Ha Ön is csatlakozni szeretne a #DeleteFacebook mozgalomhoz, vagy saját oka van a kilépésre, akkor olvassa el a Facebook-fiók inaktiválásának lépéseit.

[wp_ad_camp_1]

A fiók deaktiválása nem törli a közösségi hálózatból, hanem elrejti a profilját a barátok és a keresések elől. Olyan, mint egy rövid nyaralás: bármikor visszatérhet, amikor csak akar, és mindent megtalál pontosan úgy, ahogy otthagyta. Bármikor újra aktiválhatja fiókját a bejelentkezési adatok megadásával, és profilja teljesen visszaáll. Ez egy jó lehetőség, ha szünetre van szüksége, ha meg akarja próbálni a Facebook nélküli életet, vagy ha törölni szeretné profilját, de továbbra is használja a Messengert. Érdemes tesztelni azt is, hogy milyen más platformok kapcsolódnak a Facebook-profiljához, mivel új profilokat kell létrehoznia az e-mail címe segítségével, amint teljes mértékben törli a Facebook-fiókját.

A fiók törlése előtt érdemes letölteni a profiladatok másolatát. Ide tartoznak a fotói, videói, eseményei, árajánlatai stb. A fiók inaktiválásához kövesse az alábbi lépéseket: Kattintson a háromszög ikonra a Facebook-oldal jobb felső sarkában. Menjen a beállításokhoz. Kattintson a Facebook-információra. Válassza a Deaktiválás és törlés lehetőséget. Válassza a Fiók inaktiválása és a Folytatás lehetőséget a fiók inaktiválásához. Erősítse meg jelszavát, majd kattintson a Folytatás gombra. Fiókjának végleges törléséhez kövesse az alábbi lépéseket: Kattintson a háromszög ikonra a Facebook-oldal jobb felső sarkában. Menjen a beállításokhoz. Kattintson a Facebook-információra. Válassza a Deaktiválás és törlés lehetőséget. Válassza a Fiók végleges törlése és a Folytatás a fiók törléséhez lehetőséget. Kattintson a Fiók törlése elemre.