Intim egészség és hüvelyi fertőzések

A hüvelyfertőzéseket mikroorganizmusok okozzák, de a nők óvintézkedéseket tehetnek, például laza, nedvszívó fehérneműt viselhetnek, hogy csökkentse a fertőzések kockázatát. Az Idelyn Beliema termékek, például a nyugtató krém, a hüvelytabletta, vagy éppen az intim mosakodó.

[wp_ad_camp_1]

Az intim egészség kiemelten fontos, éppen ezért törődjön ön is magával és ha hüvelyfertőzése van, forduljon hozzánk a wavita.hu weboldalon, ahol a legjobb Idelyn Beliema készítményeket rendelheti meg kedvezményes áron, villámgyors kiszállítással. A fertőzések általában viszketést, vörösséget, néha égést és fájdalmat okoznak. Az orvosok megvizsgálják a hüvelyből vagy a méhnyakból származó folyadékmintát, hogy ellenőrizzék a fertőzéseket okozó mikroorganizmusokat. A kezelés az októl függ, de az Idelyn Beliema termékek is igen hasznosnak bizonyultak a hüvelyi fertőzések kezelésekor. A hüvelyfertőzések hüvelyi váladékozást, kényelmetlenséget és hüvelyi szagot okozhatnak. Ezek a tünetek azonban nem feltétlenül utalnak fertőzésre.

Ehelyett a hüvelyt befolyásoló egyéb állapotokból származhatnak. Például vegyi anyagok vagy más anyagok (például higiéniai termékek, habfürdő, mosószerek, habok és zselék, valamint szintetikus fehérneműk) irritálhatják a hüvelyt, váladékozást és kényelmetlenséget okozhatnak. Az ilyenkor előforduló gyulladást nem fertőző hüvelygyulladásnak nevezik. A hüvelyváladékot olyan rendellenesség okozhatja, amely a hüvely helyett más reproduktív szerveket érint. Például a váladékozás bizonyos nemi úton terjedő betegségekből származhat, például chlamydialis fertőzésből vagy gonorrhoeából. Az ezeket a betegségeket okozó baktériumok átterjedhetnek a hüvelyből a méhnyakra (a méh alsó, keskeny része, amely a hüvelybe nyílik) és a méhre, kismedencei gyulladásokat okozva.  Amennyiben többet tudna meg az intim egészség fontosságáról és termékeinkről kattintson a wavita.hu weboldalra.