Multivitamin hatása az immunrendszerre

A tél közeledtével az immunrendszernek fokozott támogatásra van szüksége, hiszen télen a felsőlégúti megbetegedések időszaka van. Sokan a hideg hónapok folyamán többször is ágynak dőlnek, holott a betegségek megelőzhetők lennének, kellőképp erős immunrendszerrel.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin hatása bizonyított az immunrendszerre nézve, mivel így kisebb eséllyel kap el az ember és dől napokig az ágynak. Az európai uniós ajánlások szerint napi ötször kellene változatos zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, ez azonban jellemzően nem valósul meg. Méghozzá olyannyira nem, hogy az EUROSTAT legfrissebb adatai szerint Magyarország zöldségfogyasztás terén az utolsó helyek egyikén foglal helyet. Több oka is van annak, hogy hazánkban nagyon kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak az emberek, például az elmúlt években tapasztalható zöldségárak drágulása. A változatosság és sokszínűség nagyon fontos a zöldség és gyümölcs fogyasztás terén, azonban a többség minimális mennyiséget fogyaszt és közel sem olyan változatosan, mint kellene. Ezenkívül télen a napfényhiánnyal és a kevésbé termelődő D-vitaminnal is meg kell küzdeni.

A Vegnum Multi-D vitamin egy komplex összetételű multivitamin, mely 18 alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, továbbá 29 gyümölcs, zöldség, valamint egyéb növények antioxidánsokban gazdag kivonata található. Ahogy azt a vitamin neve is mutatja, a Vegnum Multi-D vitamin D-vitamint is tartalmaz, méghozzá a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység kiválóan felszívódó, növényi eredetű D-vitamint. Ha Önnek is fontos egészsége, akkor érdemes ellátogatni a vegnum.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat a Vegnum Multi-D vitaminról és meg is rendelheti az Önnek megfelelő kivitelben, kiváló áron!