Kezeljük a szifiliszt közös erővel sikeresen!

Tisztában van vele, hogy a vérbaj még egy ma is létező probléma? A szexuálisan aktív lakosság nem elhanyagolható hányada sajnos téves vagy kevés információval rendelkezik erről az igen veszélyes betegségről. Ez az egész szervezetet érintő betegség mihamarabbi kezelést igényel, ha nem szeretnénk nagyobb komplikációval járó végkimeneteleket. A megfelelő, korszerű kezelést pedig teljesen diszkrét körülmények között kaphatja meg a Belvárosi Orvosi Centrumban.

[wp_ad_camp_1]

A szifilisz-szűrés elengedhetetlen azok számára, akik aktív nemi életet élnek, és ezen felül gyakran cserélik is a partnereiket. Magas rizikófaktort jelent az óvszer nélküli közösülés, történjen az akár vaginális, orális vagy anális módokon. Bár ez egy alapvetően nemi úton terjedő betegség, nem elhanyagolható a közös fecskendő használata okozhatta fertőződés lehetősége sem, így tehát a kábítószert fogyasztók is veszélynek vannak kitéve ez által is. Mindenképpen keressen fel minket, amennyiben a közösülés alatt használt behatolási kapuban szöveti tömöttség alakul ki, amely később ki is sebesedik. Következő tünet lehet a nyirokcsomók duzzanata. Figyeljünk arra, hogy a fájdalom hiánya nem jelenti a fertőzöttség hiányát is!

Szifilisz szűrés
Szifilisz szűrés

A szifilisz és a HIV fertőzés gyakran kísérik egymást, így az egyik fennállása esetén kérjünk tesztet a másikra is. Amennyiben azt gyanítja, hogy fertőzött, kérjük, ne habozzon felkeresni a Belvárosi Orvosi Centrumot, ahol nyugodt körülmények között nyújtunk felvilágosítást az Ön számára. A szifilisz egy gyógyítható betegség, de idejében el kell kezdeni a kezelését.

Válassza hát a Belvárosi Orvosi Centrumot, amennyiben azt szeretné, hogy egy tapasztalt orvosokból álló csapat vegye fel a harcot a fertőzésével. Orvosaink a szakmájuk legjobbjai, és ha szükséges, szoros együttműködésben végzik el a kezeléseket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@boc.hu e-mail címen vagy a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 telefonszámok egyikén! Bővebb információért keresse fel honlapunkat, a www.belvarosiorvosicentrum.hu-t! Várjuk hívását!