Covid elleni védekezés okosan!

A COVID-19 járvány 2020 márciusa óta a mindennapi életünk része. Ha láza van, köhög és légzési nehézsége van, azonnal forduljon orvoshoz. Először telefonon hívja, ha teheti, és kövesse a helyi egészségügyi hatóság utasításait. Tartsa naprakészen a megbízható forrásokból származó információkat, például kövesse a WHO-t vagy a helyi és nemzeti egészségügyi hatóságokat.

[wp_ad_camp_1]

Covid elleni védekezés a gyogyline.hu weboldalon érhető el azokkal a készítményekkel, amelyeket igen kedvezményes áron rendelhet meg mindössze néhány kattintással. A helyi és nemzeti hatóságok, valamint a közegészségügyi egységek a legalkalmasabbak arra, hogy tanácsot adjanak arról, hogy a környékbeli emberek mit tegyenek saját maguk védelme érdekében. A tudósok még mindig próbálják megismerni a COVID-19-et, a koronavírus által okozott betegséget, de egyesek szerint ez a rendkívül fertőző vírus a légzőcseppeken keresztül történő közvetlen érintkezés során terjed a leggyakrabban. Mivel a szoros, személyes kapcsolattartás tűnik a fő átviteli forrásnak, a társadalmi távolságtartás továbbra is a terjedés mérséklésének kulcsfontosságú módja. A szakértők azt javasolják, hogy nyilvános helyeken tartson kb. 6 láb távolságot másoktól. Ez a távolság segít elkerülni a köhögésből vagy tüsszentésből származó légzőcseppekkel való közvetlen érintkezést.

Akár 80% -kal kevesebb a vírus terjedése a szabadban, mint a beltérben. Azt javasoljuk, töltsön időt másokkal odakint. Nem arról beszélünk, persze, hogy elmegyünk egy sporteseményre vagy koncertre. Arról beszélünk, hogy elmegyünk sétálni vagy elmegyünk a parkba, vagy akár biztonságos távolságban beszélgetünk, a lényeg hogy kültéren legyünk. Amennyiben készítményeket keres amelyekkel megelőzhetné a covidot, keresse fel bátran a gyogyline.hu weboldalt.