Az online társkeresés veszélyei

Az interneten történő ismerkedés során hajlamosak vagyunk meggondolatlanul cselekedni. Nem szabad elfelejteni, hogy a társkereső oldalakon regisztráltak, nem mindegyike szeretne tartós kapcsolatot. Sok esetben az általuk megadott paraméterek nagyon messze állnak a valóságtól.

[wp_ad_camp_1]

Előfordul, hogy túl „fényezik” magukat, nem gondolva arra, hogy az első randi alkalmával milyen nagy döbbenetet, csalódást okoznak a másik félnek. Ezért fontos, ha komoly kapcsolatot szeretnél, hogy add önmagad. Viszont, nagyon vigyázz arra, hogy mennyi információt közölsz az ismeretlen, számodra még idegen személlyel. Ha már az ismerkedés elején minden apró részletet felfedsz magadról, könnyen visszaélhetnek vele, amiből csak bosszúságod és problémád lehet a későbbiekben.

Online társkeresés
Online társkeresés

A részletes beszámolás várathat magára egészen addig, amíg már te is többet tudsz meg a leendő partneredről vagy a személyes találkozásig. Ne várj hónapokig az első randi megbeszélésével, létrejöttével, mert a levelezésen és a chatelésen keresztül az emberi egyéniség körülbelül 30 százaléka jön át. Tehát, lehet, hogy egészen más emberrel találod szembe magad, mint amilyent elképzeltél a levelei alapján, és akivel hónapokon át jól megértetted magad a képernyők előtt.

Az első randit mindig nyilvános helyre beszéld meg és ott is fejezd be. Nem árt, ha valaki a családból vagy a közeli barátok valamelyike tudja a randi helyét és idejét, biztonságod érdekében. Ha többszöri randi után partnered még mindig keveset, vagy egyáltalán nem beszél magáról, munkahelyéről, barátairól vagy a családjáról, akkor ott valami nincs rendben. Legyél kellőképpen elővigyázatos és körültekintő, mert azokat az embereket nem érheti meglepetés, akik megfontoltan cselekednek és alaposan átgondolják minden lépésüket.