A kutyasuli változatos képzésekkel és programokkal

Azzal mindenki egyetért, ha van kutyája, ha nincs, hogy egy kutyának jól neveltnek és szófogadónak kell lennie. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szabad elkényeztetni a kedvencünket, de határozottan meg kell húzni a határokat is, hogy gördülékeny legyen az együttélés. A kutya viselkedése nem szabad, hogy zavaró és kellemetlen legyen sem a gazdája, sem az idegenek számára. Emellett pedig az is nagyon fontos, hogy az eb boldog legyen, és élvezze a mindennapokat.

[wp_ad_camp_1]

A kutyasuli azért bizonyul remek választásnak, mert az oktatás közben kutya és gazdája is jól érzik magukat, hiszen az oktatás játékos keretek között zajlik. Ha meg szeretnénk tanítani a kutyánkat a helyes viselkedésre és a szófogadásra, valamint rengeteg érdekes trükkre, melyeknek köszönhetően remekül érezhetjük magunkat együtt, akkor érdemes felvennünk a kapcsolatot a Dogisland Kutyasulival. Néha elkél a segítség, amikor úgy érezzük, hogy egyedül nem jutunk egyről a kettőre.

Kutyasuli
Kutyasuli

A dogisland.hu internetes oldalon nagyon sok hasznos információt találunk, továbbá tájékozódhatunk a Dogisland Kutyasuli kínálta lehetőségekről. Részt vehetünk a kutyánkkal alap- közép- és emelt szintű képzéseken is. A budapesti kutyasuliban a kutyák észre sem veszik, hogy miközben boldogan játszanak, és jól érzik magukat, milyen sokat tanulnak és fejlődnek. A gazdijuk azonban garantáltan értékelni fogja ezeket a változásokat.

A kutyasuli az oktatáson túl lehetővé teszi, hogy szabadidős foglalkozásokon vegyenek részt a kutyatulajdonosok a kedvencükkel. Ha a kutyusunk szófogadó, megtanulta az alapvető tudnivalókat, akkor akár egy Őrző-Védő képzésen is részt vehetünk vele, vagy felkészíttethetjük négylábú barátunkat egy K99 vizsgára. Továbbá a kutyasuliba azok is ellátogathatnak, akik egyszerűen csak jól szeretnék érezni magukat a kutyájukkal.