Az ízületi gyulladás kezelésére szolgáló hatóanyagok

Az ízületi gyulladás kialakulásának hátterében több ok is állhat. Az viszont biztos, hogy a kínzó fájdalom hosszú távon képes beszűkíteni a mozgástartományt és ezzel nagy mértékben csökkenteni a fizikai aktivitást. Az ízületi gyulladás nemtől és kortól függetlenül bárkit érinthet, azonban szerencsére van ellene hatékony készítmény.

Ízületi gyulladás kezelése elengedhetetlen ahhoz, hogy a fájdalom megszűnjön és visszatérjen a szokásos napi tevékenységek végzéséhez, valamint újra önfeledten sportoljon és vegyen részt a baráti és családi eseményeken. A Dolixir egy olyan természetes összetevőket tartalmazó készítmény, mely hatékonyan veszi fel a harcot a gyulladással és a fájdalommal szemben. Spray változatban kapható, így közvetlenül a fájdalom forrásán lehet használni. A Dolixir összetevői közt megtalálható az eukaliptusz, mely a gyulladt területek számára kellemes hűvöst biztosít, illetve oldja a görcsöket. A hegyi árnika szintén gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, így segít csökkenteni a fájdalmat. A kerti kakukkfű segít a sejtek és izmok vérellátásának fokozásában, így a fájdalom- és a gyulladáscsökkentésében is igazán hatékony.

A gyömbérben számos hasznos hatóanyag és vitamin található, melyek segítik enyhíteni a gyulladást. Ennek köszönhetően a derék- és gerincfájdalom is enyhülhet. A kurkuma rendszeres alkalmazása hozzájárul az ízületek rugalmasságához és erősíti a csigolyákat és porcokat. A kollagént gyakran emlegetik az ízületek kenőanyagaként, ugyanis segít helyreállítani az ízületek rugalmasságát. Ízületi fájdalom esetén rendkívül hasznos. A Dolixir tartalmazza ezeket a hatóanyagokat, melyek együttesen rendkívül hatékonyak. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál, ahonnan rendelhet is!