A legjobb zöldkagyló kivonat Magyarországon

Újra élvezheti a járást a Seatone Zöldkagyló és Csontpor segítségével. Ez az első, kagylóból készült táplálék-kiegészítő.

[wp_ad_camp_1]

A legjobb zöldkagyló kivonat Magyarországon, amivel megőrizheti a porcok, szalagok, inak, ízületek és csontok egészségét. A kapszulák az Új-Zélandon tenyésztett taréjos zöldkagylóból (Perna canaliculus) készülnek. A zöldkagylóban több mint 13%-ban megtalálható a glukozaminglikánt, mely az ízületek működéséhez elengedhetetlen. Nagyon gazdag Omega-3 zsírsavakban, gyógyító hatása van, melyet a benne található vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek támogatnak. Ez a természetes eredetű táplálék-kiegészítő, segít a mozgásszervi betegségek megelőzésében és terápiájában. Olyan glükozamin található benne, mely az izmok, ízületek és inak szöveteiben is megtalálható. A csontokat porcok borítják, melyek nem tartalmaznak vérereket. Táplálásuk csak mozgás közben lehetséges, a beszívott és kipréselt ízületi nedvnek segítségével.

Zöldkagyló
Zöldkagyló

Ez a nedv segíti az ízületi felszínek egymás fölötti elcsúszását. Ennek hiánya esetén a csontfelszínek érintkeznek, ami a csonthártya fájdalmát eredményezi. A Seatone teremékek, ezt az ízületi nedvtermelést általában 3 hét alatt optimalizálják és enyhítik a fájdalmakat.

Az általunk forgalmazott zöldkagyló kivonatot a McFarlane-Healtheries gyártja. Előállításához, csak a kagylók húsának biológiailag aktív hányadát használják fel. A kapszulák gluténmentes zselatinból készülnek. 35 éve van forgalomban, és ez az időszak alatt semmilyen káros mellékhatását nem állapították meg. Részletes leírást a Seatone Zöldkagylóról, használatáról, a zoldkagylo.biomax.hu oldalon olvashat, ahol akár azonnal megrendelheti a terméket. Vessen véget a kínzó fájdalmaknak és tegye szabaddá mozgását.