Vegnum kapszula a betegségek elkerülésére

A téli hónapokban meleg öltözettel védekezünk a hideg időjárással szemben, azonban mindez nem elég a különféle betegségekkel szemben. A megbetegedések ellen a legjobb módszer, ha megerősítjük immunrendszerünk multivitaminok szedésével.

[wp_ad_camp_1]

Vegnum kapszula tökéletes mindazok számára, akik a hideg idő beköszöntével is szeretnék támogatni az immunrendszerük. Télen jóval kevesebb lehetőségünk van friss zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, éppen ezért szükséges multivitamint vásárolni. Ha pedig multivitamin vásárlásra adjuk a fejünk, akkor érdemes magas minőségű, kiváló felszívódású multivitamint választani. A Vegnum Multi-D jóval több, mint egy egyszerű multivitamin, ugyanis 18 alapvető ásványi anyagot és vitaminok. Ugyanakkor emellett 29 gyümölcs és zöldség, illetve egyéb növények antioxidánsokban gazdag kivonatát is tartalmazza. A Vegnum kapszulában a hazai ajánlásnak megfelelően kétezer nemzetközi egység tökéletesen felszívódó, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz, méghozzá innovatív, mikrokapszulázott formában.

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy túlzott bevitel esetén felhalmozódik a szervezetben, így a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget nem érdemes túllépni. A Vegnum kapszula felnőttek számára lett kifejlesztve, viszont már tizennégy éves kortól szedhető. Várandósság alatt is lehet szedni, azonban arra nem árt az óvatosság, mivel más vitaminkészítményekkel egy időben nem ajánlott fogyasztása, így például terhesvitaminokkal sem. Napi egy Vegnum Multi-D kapszula étkezés után, bő folyadékkal bevéve és máris sokat tettünk immunrendszerünk megerősítéséért. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahol meg tudja rendelni a Vegnum multivitamint!