Utángyártott toner tárolása és használata

Az utángyártott tonerek nagy népszerűségnek örvendenek, aminek oka elsősorban az, hogy rendkívül jó áron lehet hozzájuk jutni. Éppen ezért nem csoda, hogy sokan a drága eredeti tonerek helyett inkább az olcsóbb utángyártott tonereket választják.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner sokak számára ismerős, mivel egyre többen döntenek úgy, hogy inkább ezt vásárolják, hisz sokkal gazdaságosabb. Sok esetben akár tizedannyiba kerül, mint az eredeti toner. Ez különösen azok számára lényeges, akik nagy mennyiségben szoktak nyomtatni, mivel eredeti tonerekkel ez igazán drága mulatság. Az eredeti tonerek gyártói gyakran érvelnek azzal, hogy az olcsó árért cserébe rossz minőséget kapnak a vásárlók, ez azonban nem igaz. Számtalan teszt igazolta, hogy a manapság készített utángyártott tonerek közel olyan jó minőségben képesek nyomtatni, mint az eredeti tonerek. Ezenkívül környezetbarát is, mivel a tonertestet több alkalommal, optimális esetben két-három alkalommal újra töltik. Ez még egy ok arra, hogy utángyártott tonert vásároljon.

Ahhoz, hogy minél tovább tudja használni az utángyártott tonert, fontos, hogy megfelelőképp tárolja, valamint rendeltetésszerűen használja. A legfontosabb, hogy a tonert soha ne élére állítva tárolja, mivel így gyakorlatilag használhatatlan lesz, mert a tonerpor a tonertest egyik végébe tömörül. Használat előtt, mielőtt még kihúzná a biztosító szalagot egy laza mozdulattal fel kell rázni a tonert. Ha így tesz, akkor a megfelelő tárolás, akár egy évre is meghosszabbítja a toner élettartamát. Ha jó minőségű tonerre van szüksége, akkor látogasson el a patronvilag.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű választékot. A patronvilag.hu webáruházban bővebb információkat is talál a tonereket illetően!