Új dimenziós ingatlan kereső, hogy megtalálja az álmai otthonát

Egy ingatlan vásárlás általában az emberek életében egy hosszú távú beruházásnak nevezhető, mellyel kapcsolatos döntés meghozatala nagyon fontos, hiszen nem csak a saját de a családunk életéről is döntünk.

[wp_ad_camp_1]

Ingatlan keresés egy új dimenzióját kínálja a weboldalunkra kattintva, melyen számos lakást, illetve házat talál az egész ország területén található 19 megyéből. A mi honlapunk azért bizonyul másnak, mint amivel eddig találkozhatott, mivel egy interaktív keresővel van ellátva, melynek köszönhetően sokkal gyorsabb és könnyebb a keresés a szokásosnál, ráadásul a megszokott lista mellett még más funkciókkal is kibővítettük, amely által még jobban kedvére formálhatja a keresését. Az extra funkciók között megtalálja a z ingatlan elhelyezkedésének az alapjának a megtekintését, városi térben való megjelenítést, illetve a térképes alkalmazáson való megtekintést. Továbbá a honlapunkon az érdeklődők számára különböző hasznos információkkal és adatokat tartalmazó térképszelvényekkel is szolgálunk, melyek listáját folyamatosan bővítjük.

A honlapunkon több felosztás alapján keresgélhet. Az egyik a távoli nézet, melyben az ország 19 megyéjére vonatkozó információkat találja meg. A másik viszont a közelebbi megtekintés, akkor  Budapest kerületeit és kistérségin található ingatlanokat tekintheti meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi csakis valós hirdetéseket kínálunk. A weboldalunkat az otthonterkep.hu címre kattintva találja, ahol minden bővebb információt megtalál. További elérhetőségeink az ingatlan közvetítők számára +36 1 585 8650, a magánszemélyek számára pedig a +36 1 585 8651-es telefonszámon.