Egyedi szauna gyártás, saját igényekhez mérten

A cégünk több éves fennállása elég biztosítéka annak, hogy mi mindet megteszünk, hogy kielégítsük a vásárlóink igényeit, illetve, hogy biztosítjuk a magas minőséget és a luxus kivitelt.

[wp_ad_camp_1]

Szauna gyártás telje mértékben egyedi igények szerint. Amennyiben Ön is szeretné elhozni az otthonába a luxust és a kényelmet, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk ez nem akadály. Az általunk elkészített különféle szaunák, mind kizárólag magas minőségűek és kézzel készültek, így ügyelve a legapróbb részletekre is. Ebből következik az, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy az általunk elkészített termékeknek lelke van. Ugyan is ezek a szaunák mindig egyedi kivitelben és stílusban készülnek, melyeket exclusive megjelenéssel ötvözünk. Az általunk elkésztett munkákban mindig arra törekszünk, hogy a megrendelő minden igényét kielégítsük és a legmagasabb kivitelnek megfeleljen. A cégünk megalapítója Simon Péter, és mindmáig Ő az, aki az általunk kivitelezett szaunák megtervezi, majd a magasan szakképzett munkatársaink által készülnek el.

Szauna
Szauna

A kínálatunkban megtalálhatóak finn, a dual, illetve az infra szaunák, melyek készülhetnek beltéri és kültéri használtra egyaránt. A szaunáink legfőképpen klasszikus, illetve minimál stílusban készülnek, a megrendelő kérése szerint. Mindez mellett a kínálatunkban megtalálhatóak még a sókabinok, jégkabinok, illetve a gőzkabinok is egyaránt. Minden elkészített munkánk után 2+3 év garanciát vállalunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a simonwellness.hu oldalára kattintva, ahol a minden további bővebb információt megtalál. További elérhetőségeink a +36 20 333 22 77-es telefonszámon, illetve  az office@gmail.com e-mail címen. Minden elkészített munkánk után 2+3 év garanciát vállalunk.