Úgy szeretem én a strandot… Strand matrac!

Minden gyermek szeret strandolni és a strandon játszani. Ezt az élményt még csak azzal tudjuk fokozni, ha különféle strandjátékokkal, strandmatraccal is rendelkezünk.

[wp_ad_camp_1]

Strand matrac nagy választékával várja a strandolni vágyókat a Póny játékkereskedelem személyesen Nyíregyházán, illetve a www.jatek-webaruhaz.hu honlapon. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt kínálunk színesebbnél-színesebb és többféle mintával ellátott felfújható strand matracokat. A strand matracok több méretben és kialakításban is megvásárolhatók. A gyerekek számára nagyon érdekes lehet az úgynevezett ablakos gumimatrac. Amelynek a felfújható párna része átlátszó felületű és úgymond egy nagyítóként szolgál a vízben úszkáló halacskák megtekintésére. Gyerekek különösen kedvelik még a felfújható állatformájú gumimatracokat, amely megtalálhatóak a webshopunkban krokodil vagy pingvin formában is. Az effajta matracok különösen nagy élményt nyújtanak a gyermekek részére. A felnőttek már inkább a kényelemre szavaznak, mint a bohókás formákra és színekre. Az Ő számukra kiváló választás lehet a kartámlával ellátót felfújható matracok, vagy a többféle változatban is kapható fotelmatracok. Az egyik legújabb termékünk már az igazi keleti kényelmet képviseli, ez pedig nem más, mint a Roxin pihenőszék.

Strand matrac
Strand matrac

Amennyiben Ön is szeretné élvezetesebbé varázsolni a strandolást, akkor nézzen be a Póny játékáruházunkba. Gyerekek és felnőttek számára is nagy választékkal várjuk felfújható strand matracokkal. A strand matracokat mindig kedvező áron kínáljuk a kedves vásárlóinknak. Teljes kínálatunkat megtekintheti a www.jatek-webaruhaz.hu weboldalán. További információért hívja a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokat, vagy írjon az info@jatek-webaruha.hu e-mail címre.