Tökéletes szőnyeg az otthonunkban

Ma már főként csak kiegészítő, illetve díszítő elem a szőnyeg az otthonokban. Az effajta funkciót betöltő szőnyegek fajtájának száma szinte végtelen.

[wp_ad_camp_1]

Szőnyeg sokaságát megtalálja a www.dizon.hu weboldalára kattintva. A honlapunkra látogatva kedvére válogathat, a szebbnél szebb mintázatú és formájú szőnyegek között. A webshopunkban csakis kizárólag első osztály árut talál, melyet kedvező áron kínálunk a kedves vásárlóink számára. Annak függvényében, hogy milyen helyiségbe keresi a tökéletes szőnyeget, ahhoz mérten ajánljuk a Shaggy, klasszikus, nyírt illetve még sok más fajta szőnyegjeinket. A napjaink legnagyobb szőnyegtrendje talán a Shaggy modelleket, melyek különleges hosszú szállal rendelkeznek. Ez a fajta szőnyeg különösképpen ajánlott nappaliba és a hálószobába. Kényelmes és magas komfortot biztosít. Teljesen más hangulatot kölcsönözz a szobának, melyben alkalmazzuk. Rengeteg mintával és színben elérhetőek a webáruházunkban, ahol még az között is válogathat, hogy 3 illetve 4 cm-es szál hosszúságot szeretnénk.

Szőnyeg
Szőnyeg

A Shaggy modellek között egyes kollekcióknál szőnyeg családok is megtalálhatóak, melyekkel akár az egész otthonunkat ékesíthetjük, és minden igazán harmonikussá varázsolható. Nagyon sok mérettel rendelkezünk, a legnagyobb modelljeink a 300×400 cm-es, de ez mellett megtalálja kínálatunkban a 70×100, 80×150, 125×200, 200×300, 250×350 nagyságokat is. A széles színskálánk között megtalálja a krém, fehér, barna, zöld, bordó, kék, lila, türkiz, fekete és a szürke is. Amennyiben bármilyen további kérdéssel szeretne fordulni hozzánk, keresse a magas szakértelemmel rendelkező munkatársainkat a +36 (30) 509 24 18 telefonszámon, illetve a z info@dizon.hu e-mail címre.