Tisztítsa ki a szifont, szüntesse meg a dugulást!

A duguláselhárítás során, ami a legfontosabb az a megelőzés! A megelőzésen túl érdemes megtenni, az elsősorban lefolyószűrők, a szifonok és a padlóösszefolyók rendszeres tisztítását is. Ezek tisztítása nem  igényel különösebb szakértelmet, de sokat tehet a dugulás elkerülése és a kisebb dugulások megszüntetése érdekében Budakeszin.

[wp_ad_camp_1]

A szifon kitisztítása az első lépés tehát. A felső szűrők egy csavarral kiszerelhetőek, és percek alatt megszabadíthatóak a nyílásukba tapadt makacs szennyeződésektől. A lefolyószifonokat félévente érdemes kimosni, hogy az aljukra tapadt üledéktől megszabaduljon, ugyanis amint a szennyeződések elérnek a kifolyócsőhöz, máris gátolják a víz gyors lefolyását a csatornába.

Szifon dugulás tisztítás
Szifon dugulás tisztítás

A szifon tisztítása után mindig bő és forró vizes átöblítéssel célszerű befejezni a duguláselhárítást. A vízzel teljesen eltávolítható a szenny kisebb, képlékeny maradéka is. A padlóösszefolyó tisztítása során a lerakódott szennyet előbb lefolyótisztító szerrel ajánlott fellazítani, majd ezután következhet a forró vizes vízsugárral történő átmosás.

Amennyiben tehát a duguláselhárítás Budakeszin épp az, amire Önnek is szüksége van, akkor tisztítsa ki a szifont és a lefolyókat. Ha ez sem segít, akkor tapasztalt és megbízható csapatunk készséggel áll rendelkezésére!