Tisztítási tippek mindenkinek, aki allergiás

Függetlenül attól, hogy Ön vagy valaki otthonában egész évben vagy szezonálisan allergiában vagy asztmában szenved-e, számos módon csökkentheti a nyomorúságot az allergének eltávolításával. Az allergének bármely olyan anyagok lehetnek, amelyek allergiás reakciót okoznak.

[wp_ad_camp_1]

Porszívó Ha nincs finom részecskéjű HEPA szűrő porszívója, használjon dupla tasakot a lehető legtöbb részecske befogására. Zsák nélküli porszívók esetén rendszeresen tisztítsa meg és mossa ki a gyűjtőkupát. A Samsung Jet Stick 90 Vacuum Clean Station kínálata érintés nélküli edényürítő rendszerrel rendelkezik, 5 rétegű HEPA szűréssel. Szövet allergénellenes fertőtlenítő: Ezek a porszívók ultraibolya fényt használnak a poratkák és baktériumok elpusztítására, majd kettős szűrőrendszerrel eltávolítják az elkövetők 99,9% -át a szövetfelületekről. Mosható mikroszálas tisztítókendők és felmosók: A mikroszálas törlőkendők jobban vonzzák a port, mint a pamut vagy papírtörlő. Az alapos tisztításhoz válasszon kivehető fejű szerszámokat, amelyeket az alátétbe lehet dobni. Használat előtt enyhén nedvesítse meg a mopokat és a tisztító kendőket, hogy a legtöbb port vonzza be.

Eldobható portörlők: A szintetikus törlőkendők és pálcák vonzzák a port, és statikus tapadást eredményeznek, amely addig tartja a port, amíg a kukába nem kerül. Védő maszkok és kesztyűk: Válasszon eldobható vagy mosható maszkot. Kerülje a latex kesztyűt, és inkább válasszon pamutbélésű gumikesztyűt a bőrirritáció megelőzése érdekében. Mosodai termékek: válasszon mosószereket és egyéb folteltávolító termékeket, amelyek festékmentesek és szagtalanok. Tanulmányok kimutatták, hogy a bőrirritációban gyakran a festék a bűnös. Sajnos néhány tisztítószer valóban irritáló hatású lehet, és ugyanazokat a tüneteket okozhatja, mint az allergia. Válasszon olyan tisztítószereket, amelyek a lehető legkevesebb vegyszert tartalmazzák.