Terhességi kalkulátor a foglaljorvost.hu-n

Nincs mindenki tisztában azzal, hogy pontosan mikor esett teherbe vagy mikorra várható a szülés, éppen ezért hoztuk létre a terhességi kalkulátort, ami segít kiszámítani ezeket a fontos adatokat, ráadásul a kalkulátort ingyenesen használhatja.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi kalkulátor elérhető teljesen ingyenesen a foglaljorvost.hu weboldalon, tehát ha ön is ki szeretné számítani, hogy hányadik hétben van, akkor nem kell messzire mennie, hiszen kalkulátorunk gyors és megbízható munkát végez. Csak meg kell adnia az utolsó menstruációs napját, valamint a ciklus hosszát a kalkulátor pedig azonnal számítani kezd. A menstruációs ciklus hossza a vérzés kezdetének napjától egészen a másik ciklus kezdetéig tart, ami eredetileg 28 nap kéne legyen, de mindenkinél változó, sokaknál 27, másoknál pedig 29 napig tart, de az is előfordulhat, hogy még ennél is rövidebb vagy hosszabb a ciklus. A várandósság általában 40 hétig tart, vagyis 280 napig, ha pedig ismeri a fogantatás pontos időpontját, akkor már nem lesz nehéz kiszámítani a többit.

Terhességi kalkulátor
Terhességi kalkulátor

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a terhességi kalkulátorról, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt időpontot is kérhet majd különböző orvosoktól, tehát garantáltan nem fogja megbánni ha weboldalunkra látogat. Ha bármi kérdés merülne fel a terhességi kalkulátorral kapcsolatban, vagy többet tudna meg a foglalásról, akkor mindenképpen felteheti kérdéseit barátságos ügyfélszolgálatunknak, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 1 700 1494 telefonszámot is, és itt minden kérdésére választ kap majd. Terhességi kalkulátorunk segítségével kiszámítható a szülés várható időpontja és a teherbeesés ideje is.