Kijutós játék jó áron

A kijutós játék igazán izgalmas, hiszen 60 perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy kijusson a szobából, amihez csak a fejét kell majd használnia. Az exittheroom.hu weboldalon több különböző szabadulószobát talál majd, amelyek izgalmas és rejtélyes feladványokat rejtenek.

[wp_ad_camp_1]

Kijutós játék elérhető igen kedvezményes áron az exittheroom.hu weboldalon, ezért ha úgy gondolja, hogy a munkahelyén csapatépítésre lenne szükség, akkor hívja meg kollégáit egy ilyen szabadulószobába, és a szórakozás garantált. A kijutós játékokhoz logikára és kombinációs készségre van szükség, ezért ha ön is szeretné használni a fejét, miközben egy aktív tevékenységen vesz részt, akkor itt a helye nálunk. Kijutós játékaink felejthetetlen élményt jelentenek, hiszen a szabadulószobában ön lesz a főszereplő, csakis önön múlik majd, hogy kijut-e a szobából vagy sem. Ha tehát ön szeretné írni a forgatókönyvet és kedveli a rejtvényeket, feladványokat, akkor keressen fel minket, és nevezzen be csapatával valamelyik szabadulószobánkba.

Bomb szabadulószoba
Bomb szabadulószoba

A Kijutós játék legjobbika – Bomb szabadulószoba

A Bomb szabadulószobában a küldetés az, hogy meg kell állítani a bomba felrobbanását, amire mindössze 60 perc lesz adva, tehát nagyon kell majd sietni. A hidegháború alatt egy atomfegyver került egy renegát ügynök kezébe, aki azt tervezi, hogy a bomba segítségével kirobbantja a 3. világháborút. A főhadiszállását egy bunkerban építette meg és a piros gombot, ami a bombát felrobbantja bármikor megnyomhatja. Ebben a szabadulószobában tehát az emberiség pusztulásának megakadályozása a cél. A szabadulószobában egyszerre 2-6 játékos játszhat, és weboldalunkon, az exittheroom.hu-n akár egy videót is nézhet majd a szobáról. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja majd az összes többi szabadulószobát is a szobák leírásával és illusztrációival együtt.