Teljes körű nemigyógyászat Budapesten a Belvárosi Orvosi Centrumban

Riasztó lehet a gondolat, hogy elkapott valamilyen nemi betegséget. Azonban a tagadás egyáltalán nem segít, mielőbb fel kell keresni egy szakorvost, aki megerősíti vagy megcáfolja a diagnózist, továbbá szükség esetén megkezdődhet a kezelés.

[wp_ad_camp_1]

Teljes körű nemigyógyászat Budapesten – A nemi betegségek akár a családalapítási terveket is befolyásolhatják, éppen ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen járjon STD szűrésre. A legjobb védekezés mindenképp a megelőzés, így azt javasoljuk, hogy rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra, valamint a tanácsadás is hasznos lehet. Abban az esetben, ha úgy sejti már megfertőződött, akkor mielőbb fel kell keresni egy szakorvost, hogy bebizonyosodjon, hogy valóban megfertőződött, vagy a tünetek valamilyen más dologra utalnak. Vannak, akik szégyellik a problémát és a jelentkező kellemetlen tüneteket. Viszont a halogatás nem segít, sőt nagy valószínűséggel a tünetek csak rosszabbak lesznek. Minél előbb fény derül a problémára, annál előbb meg lehet kezdeni a kezelést, így a gyógyulási esélyek is nagyobbak lesznek.

A többség tévesen úgy véli, hogy kizárólag behatolással terjednek a nemi betegségek, azonban ez nem így van. Nemi betegséget át lehet adni, akár orális szex során is, sőt a nyálcserével járó csókkal is. Szintén nem igaz az, hogy a nemi betegséggel járó tünetek csak a nemi szerveken jelentkeznek. Fontos, hogy mielőtt új partnerrel létesít szexuális kapcsolatot, menjen el szűrésre Ön is és partnere is. Különösen abban az esetben, ha a közösülés óvszer nélkül történik. Ez az orális szexre is vonatkozik. Bővebb információkért és időpontfoglalásért azt javasoljuk, hogy látogasson el a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és tájékozódjon! A weboldalon természetesen elérhetőséget is talál!