Flanel ágynemű, nem csak télre

Mindenkinek más az igénye, ha ágyneműről van szó. Alvási szokásaink különbözőek. Vannak, akik nyáron is szeretnek nyakig betakarózni és vannak, akik télen a jól felfűtött hálószobában szinte alig húzzák magukra a takarót. A flanel ágynemű egy vastag, puha ágyneműhuzat típus, ami melegebb, mint a hagyományos pamut, krepp, vagy szatén ágynemű.

[wp_ad_camp_1]

A flanel ágynemű általában az ősz és a tél kelléke. De nem mindenkinél. Nyáron a nagy hőségben szeretünk klímázni, hogy a 30 fok helyett kellemes hőmérséklet legyen a lakásban. A hálószobában sem jó az elviselhetetlen hőség, így tehát előszeretettel hűtjük ott is a hőmérsékletet. Ekkor kerül elő a flanel ágynemű nyáron.

De lassacskán sajnos a nyár végéhez közeledünk és nyakunkon az ősz, a hűvösebb, hidegebb éjszakák, hajnalok. A hölgyek anyagcseréje lassabb, kevesebb hőt termelnek, ezért ők általában fázósabbak a férfiaknál és ezt bizony este a hálószobában is a tudtunkra adják. A flanel ágynemű 100% pamutból készül, a természetes anyagok kedvelőinek legnagyobb örömére. Isteni finom puha, kellemes tapintású minden flanel ágynemű. A flanel ágynemű lehengerlő élményt nyújt minden éjjel.

Mi magyarok a 20 fokos hőmérsékletben alszunk legszívesebben. Egy biztos. A megfelelő ágynemű sokat segít a nyugodt és pihentető, minőségi alváshoz.

Ágynemű
Ágynemű

A flanel ágynemű eléggé népszerű. Fiatalok és idősebbek ugyanúgy szeretik és használják ezt az ágynemű típust. A flanel ágynemű népszerűsége azért is magas, mert egy háziasszony barát ágyneműről beszélünk. Ha nem mossuk 40 foktól magasabb hőmérsékleten, akkor meg fogja azt hálálni. Nem fog összemenni, nem fog kinyúlni, nem fog kibolyhosodni és még a színét is megtartja. A flanel ágynemű további előnye még, hogy nem kell vasalni sem. Roppant hamar szárad, egyszerű tisztítani és karbantartani a flanel ágyneműt.

Flanel ágyneműért nem kell bejárnunk az egész várost. Rendelhetünk kényelmesen otthonról is, gyorsan és egyszerűen.  A szépágynemű.hu webáruházban rengeteg flanel ágynemű kapható. Nagyon megkapó flanel ágynemű választékkal találja szembe magát az, aki ellátogat ide. Találnak maguknak a hölgyek és a férfiak is, sőt még a gyermekek is. Nekik például ez a gyönyörű szép és puha, ló mintás flanel ágynemű az egyik kedvencük. A hölgyek sok szép virágmintás flanel ágynemű közül választhatnak. A férfiaknak pedig elegáns, akár egyszemélyes flanel ágynemű is beszerezhető.

Az alvás, életünk meghatározó része, amit nem szabad félvállról venni. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen minőségben történik. Ne sajnáljunk magunktól egy minőségi matracot, egy kényelmes ágyat és ágyneműt.