Irodai szőnyeget a munkahelyekre!

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás… Szól a dal, és milyen okosan mondja. Munkahelyünkön sok időt töltünk, így akkor vagyunk szerencsések, ha irodánk komfortos, nyugodt és rendezett környezetű. Ezt elérhetjük a praktikus irodai bútorokkal, tiszta, friss levegővel és egy komfortos irodai szőnyeg burkolattal. Ha barátságos közegben dolgozunk, teljesítményünkön is észrevehető lesz. Jobb hangulatban, rendezett munkakörnyezetben sokkal jobban végezzük a ránk bízott munkát.

[wp_ad_camp_1]

Például, ha az iroda padló burkolatát vesszük szemügyre, akkor egyértelmű, hogy egy hideg, rideg csempe kellemetlenebb, mint egy puha, meleg irodai szőnyeg. Az irodai szőnyeg is ugyanolyan könnyen és gyorsan tisztán tartható, mint egy csempe burkolat. Az irodai szőnyeg vastag, de rövid szálhosszúságú, ezért nem tapad meg benne olyan könnyen a szennyeződés. Porszívóval könnyedén ki lehet takarítani. Az irodai szőnyeg leburkolása egy egyszerű munkafolyamat, amit szakemberek nagyon hamar el tudnak végezni.

Az irodai szőnyeg általában polipropilénből (PP) készül. A polipropilén egy nagyon strapabíró anyag, ami ellenáll a legtöbb olyan kémiai oldószerrel is, mint például a savak és lúgok. Így bátran takaríthatjuk az irodai szőnyeget vegytisztítós, vizes takarítógéppel is.

Az irodai szőnyeg előnye még, hogy különböző színekben kapható. Fel lehet dobni a munkahelyet egy nagyon szép terra-narancsos színű irodai szőnyeggel is.

Irodai szőnyeg
Irodai szőnyeg

A narancsszín pszichológiája szerint jobb kedvre derít, felélénkít, képes növelni a fizikai teljesítményt, ugyanis hat a mellékvesére is. A narancsszínt összekötjük a napfénnyel és a trópusi hangulattal. Így irodába tökéletes választás lehet egy narancsszínű irodai padlószőnyeg. A narancsszínű irodai szőnyeg harmonizál szinte minden színű bútorral. Jó a fehérhez, a barnához, a bézshez, a feketéhez és a zöldhöz is.

Ez az exkluzív, első osztályú, kiváló minőségű velúr padlószőnyeg narancsszínben minden iroda fő eleme lehet.

Jó rálépni, jó végig sétálni rajta. Tényleg nagyon komfortos és otthonos munkakörnyezetet teremtünk vele. Sokkal gerinckímélőbb, ha huzamosabb időn át puha felületű irodai szőnyegen töltjük a munkaidőt, mint egy kemény, csempe vagy kőburkolású irodában.

Népszerűek még a sötétebb szürke és a szürke árnyalatú irodai szőnyegek. Ezeket inkább a nagyobb forgalmú irodákba javasolják a szakemberek.

Az irodai szőnyeg a legjobb választás, amit már kedvező áron, nagy választékban tudunk vásárolni.