Tamási Áron könyvek várnak mindenkire az interneten!

Tamási Áron (született: Tamás János) magyar író, 1897. szeptember 20 és 1966. május 26 között élt, Erdélyben és Magyarországon eredeti székely stílusban írt történeteivel vált ismertté. Bővebben könyveiről weboldalunkon olvashat.

Tamási Áron könyvek elérhetőek a book24.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keresi már a könyveit mert szívesen elolvasná őket. Az udvarhelyi Farkaslakán (ma Lupeni, Hargita járás) a székely családban született Tamási a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen szerzett jogi és kereskedelem diplomát. Ott írta első magyar regényeit, amelyek Kolozsváron jelentek meg és sok dicséretben részesültek. 1926-ban tért haza, és 1944-ig Erdélyben élt. Tamási egyik leghíresebb alkotása ebből az időszakból egy új trilógia, amely egy Ábel nevű székely fiú, a Hargita hegységben egyedül élő fiatal erdőőr kalandjairól szól. Tamási 1944-ben Budapestre költözött és ott élt 1966-ban bekövetkezett haláláig. Kérésére szülőhazájában, Erdély etnokulturális régiójában, Kelet-Romániában temették el.

Szívbéli barátok: Tamási Áron regényének hőse olyan mint egy régi ismerős. Csorja Boldizsár mindössze tizenkét éves, amikor szülei falujukból Udvarhelyre viszik, hogy beírathassák a katolikus gimnáziumba. A homlokát ráncolt, egyedül álló, mégis büszke gyerek másnap megszökik. Ekkor talál rá a vele egyidős Ferkére, aki elbújt mestere elől. A két elvtárs örök barátságot köt. Amennyiben önt is érdekli ez a könyv vagy többet tudna meg Tamási Áron műveiről nem kell messzire mennie, látogasson el a book24.hu weboldalra, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti, hogy kérdéseket tehessen fel nekünk a regényekkel kapcsolatban. Csapatunk minden kedves érdeklődőnek nagyon szívesen válaszol majd.