A festett beltéri ajtók is lehetnek igazán minőségiek!

A festett ajtók alatt nem feltétlenül az otthoni körülmények közt lecsiszolt majd egy-két réteg festékkel átkent ajtókat kell érteni. A BB-Ajtó minőségi festett beltéri ajtói örök klasszikus terméknek számítanak. Az alábbiakban eláruljuk, miért érdemes ezeket a kiváló ajtókat választani.

Festett beltéri ajtó a BB-Ajtó kínálatában a vásárlók kedvenc termékei közé tartozik. Ezek az ajtók szakemberek alapos munkája alapján készülnek minőségi felületkezeléssel, ami többek közt hat réteg festéket jelent, így a tökéletes fedés garantált. A modern festési technológia előnye, hogy a világosabb színek sem fakulnak ki az idő múltával sem. A felületi szennyeződéseket könnyedén le lehet mosni és hosszú időn keresztül gyönyörködhetsz esztétikus festett beltéri ajtódban. A megálmodott festett ajtót a RAL színskála bármely színében megrendelheted, illetve te dönthetsz az üvegezésről és a marásmintáról is. A festett beltéri ajtók a prémium kategóriát testesítik meg. Amellett, hogy kiváló minőségű termékekről van szó, egyben igazán esztétikusak is ezek a nyílászárók.

A festett beltéri ajtók esetében az ajtószerkezet egy MDF keretprofil, amit általában egy papírrács betét tölt ki. A színvonal további emelése érdekében a kinézett ajtót akár üreges forgácslappal is lehet kérni. Oldalanként hat milliméter vastagsággal rendelkeznek az MDF lemezek, ami azért is lényeges, mert a kiválasztott minta bemarása ezekbe a lapokba készül. Az eljárás gyakorlatilag egy CNC megmunkálás. A folyamat során három külön fajta kés készíti el a marási formát a megrendelő elképzelései alapján. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a festett beltéri ajtók gyártási folyamata kapcsán, esetleg rendelni szeretnél, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a bb-ajto.hu weboldalra!