Maga minőségű süngomba készítmény jó áron!

A süngomba (Hericium erinaceus) egy gyógygomba, és erős szuperélelmiszer adaptogén az agy, az idegek és az immunrendszer számára. A gomba egészen másképp néz ki, mint a többi gombafajta. Kalapok és szárak helyett gömbölyű tömegben nőnek, és hosszú, folyó tüskéik vannak, akárcsak a sündisznónak.

Süngomba rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon igen kedvezményes áron, és ha tőlünk rendel akkor villámgyors kiszállításra is számíthat, tehát érdemes benézni hozzánk. A gomba a nevét a sündisznóra lépcsőzetes tüskéiről kapta. Ez a bizonyos faj egy élősködő gomba, amely rönkökről és fákról lógva nő, és vagy szakállas foggombának is nevezik. Japánban yamabushitake-nak vagy magyarul „a hegyekben alvónak” nevezik, utalva a „remete szerzetes” Shugendo szektájára és hosszú fehér ruháikra. Az összes gyógygomba közül a Hericium erinaceus az agy és az idegrendszer legjobb szupergombája. Minden más ismert élelmiszer-anyagtól eltérően a gomba rendkívül hatékonynak bizonyult az agy idegnövekedési faktorának ösztönzésében és indukálásában.

A süngombát tökéletes szuperélelmiszernek tartjuk azok számára, akik már tapasztalták előnyeiket az idegregeneráló képesség miatt. Rendkívül hasznos lehet azok számára, akik epilepsziában szenvednek vagy Gran-mal rohamokat tapasztaltak, amelyekről úgy gondolják, hogy mindkettő idegsejt-sérülést okoz az agyban, és befolyásolja a kognitív funkciókat. A süngomba más gyógygombákhoz hasonlóan, nagy mennyiségű antioxidánst, béta-glükánt és poliszacharidokat tartalmaz, amelyek a gomba melegítése vagy forró vizes kivonatként történő elkészítése során válnak elérhetővé. Ezek az egészségügyi összetevők erős immunmodulátorok, amelyek támogatják a „mély immunegészséget”. Amennyiben többet tudna meg és megrendelné süngomba készítményeinket nézzen be a gyogyvarazs.hu-ra.