Könnyen szeparálható gabonatároló

A gabonatároló a gabona tárolásának biztonságos és gazdaságos módja, és a gazdálkodók sikeresen használják ezeket a világ számos részén. A sátrakat gépesített berendezéssel töltik meg, ha pedig benne van a kívánt gabona, lezárják. Az így létrejövő száraz és szinte levegőtlen tárolóhely hatékony gátat képez a rovarok és más kártevők által okozott romlás ellen.

Gabonatároló online olcsón vár mindenkit a gravetti.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne egy profi gabonatároló sátorra. A gabonatároló egy olyan szerkezet, amelyet ömlesztett anyagok tárolására hoztak létre. Általában magasak és hengeresek, de raktárok, kupolák vagy nagy, hosszúkás zsákok formájában is megépíthetők. Elsősorban gabonát, vetőmagot vagy szilázst, zölden betakarított takarmányt tárolnak benne, majd ezeket hagyják erjedni. Ezt a takarmányt azután haszonállatok etetésére vagy bioüzemanyagként használják, és általában fű, lucerna, cirok, zab vagy kukorica tárolására is alkalmas. A sátras gabonatároló a gabona és a szilázs tárolásának olcsó módja, és nehéz, tartós műanyagból készülnek, általában 2-2,5 méter átmérőjűek, és bármilyen hosszúságúak lehetnek.

Gabonatároló
Gabonatároló

A gabonához való hozzáféréshez a gazdálkodók egyszerűen áttépik a műanyagot, bármilyen éles tárggyal. Egyes gazdálkodók kizárólag ezt a módszert alkalmazzák a könnyű hozzáférés, az alacsony karbantartási igény és az olcsó ár miatt. Bővebb leírásért és gabonatároló rendeléséért nem árthat benézni hozzánk a gravetti.hu weboldalra, ahol többet tudhat meg majd a gabonatárolók előnyeiről, felépítéséről, méreteikről stb. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a rendeléssel vagy a gabonatárolókkal kapcsolatban, ezeket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak elérhetőségeink egyikén.