Szilikon lemez a legjobb minőségben és árban!

A szilikon számos előnnyel rendelkezik az elasztomerek más formáihoz képest. Élelmiszer-, gyógyszer- és egyéb tisztaipari alkalmazásokban való felhasználásáról jól ismert. Rugalmas anyag, amely rendkívül alacsony és magas hőmérsékleten is képes megőrizni számos tulajdonságát.

Szilikon lemez rendelhető a sariszilikon.hu weboldalon, tehát ne csüggedjen ha ön is nehezen talál szilikon lemezt, nálunk villámgyorsan beszerezheti azt, amire leginkább vágyik. A szilikongumi bizonyos fajtái rugalmasak maradhatnak, és alacsony összenyomási szintet mutatnak, egészen -100 °C-ig és 315 °C-ig. Természetesen elektromosan szigetelő, de kombinálható úgy, hogy nagy ellenállást biztosítson a statikus töltések elvezetéséhez, vagy alacsony ellenállást biztosítson a jelfeszültségek vezetésére. A nagy szakítószilárdság, a jó szakadási nyúlás a szilikon egyéb jellemzői. A szilikon még magas hőmérsékleten is állandó marad, de nem szabad nagynyomású gőzzel használni. A szilikon kiválóan ellenáll a hőnek (száraz levegőnek), +200°C-on szakaszosan, rugalmas marad alacsony, 70°C-os hőmérsékleten, valamint ellenáll az ultraibolya fénynek, az ózonnak, a tengervíznek és az időjárás viszontagságainak. A szilikon gyúlékonysága és füstmérgezése is alacsony.

A szilikon lemezek gyakran 1,2 méteres szélességben kaphatók, és megvásárolhatók külön-külön 1 méter hosszúságban vagy 1 méter többszöröseként, és vastagságtól függően 10 vagy 5 méteres tekercsekben kaphatók. A színek közé tartozik: áttetsző (átlátszatlan), fehér, vörös oxid standard és kék, szürke és fekete könnyen elérhető. A vastagság 0,3 mm és 12 mm között van, bár kérésre más vastagságok is szállíthatók. A szabványos keménység 60°, és bizonyos esetekben 30° és 80° közötti keménységet kínálunk. Amennyiben többet tudna meg a szilikon lemezekről és rendelni szeretne keresse fel még ma a sariszilikon.hu weboldalt.