Magas minőségű géptároló a legjobb áron

Ha egy géptárolót választ gazdaságának, az egyik legrugalmasabbat kapja. Az épület hosszát a szükséges öblök száma és szélessége határozza meg. Általában minden géptároló 6 méter széles és 12 vagy 15 méter mély. A rekesz szélessége változtatható, és extra széles nyílások is kialakíthatók az Ön igényei szerint.

Géptároló vár mindenkire a gravetti.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és megtalálhatja a géptárolók teljes leírását és az árakat is, ezért nem fogja megbánni ha ide látogat.  A magasság legfeljebb 9,5 méter, a szabad fesztáv pedig akár 30 méter is lehet (a tervezési kritériumoktól függően). Ezek a méretek lehetővé teszik nagy gépek és hosszú munkagépek leparkolását. A nyitott elülső mezőgazdasági géptároló másik előnye, hogy opcionálisan választhatja azt, hogy elöl és hátul is nyitott terek legyenek, lehetővé téve a gépek áthajtását ezeken a tárolókon. Ez nagyon kényelmes, mivel nem kell tolatni hosszú mezőgazdasági felszereléssel. Választhat nyitott nyeregtetős géptárolót is. Ez az elrendezés bőséges fedezetet biztosít a nagyméretű járművek és gépek számára, amelyekben a mezőgazdasági eszközök és berendezések még mindig fel vannak kapcsolva. Ez a kialakítás teljes burkolatot biztosít, és ha mindkét oromzata nyitva van a mezőgazdasági gépek fészerén, egyszerűen áthajthat ezeken.

Géptároló sátor
Géptároló sátor

Az Ön egyedi tervezési kritériumainak és ingatlanának megfelelően alakítjuk ki a géptárolóját. Lehetőséget adunk az optimális helyekre, ahol felállíthatja fészerét. Látni fogja, hogy nem csak versenyképes géptároló árakat kínálunk, hanem szorosan együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy a helyiség megfeleljen az Ön céljainak és költségvetésének. Amennyiben többet tudna meg ezekről a géptárolókról és megtekintené a kiszállítás részleteit keresse fel bátran a gravetti.hu weboldalt.