Szőlőmag Őrlemény a fiatalos, stresszmentes élet érdekében!

A szőlőmag köztudottan az öregedés elleni küzdelem egyik vezető tápanyaga, hiszen védi és erősíti a kötőszövetet, valamint erős antioxidáns. Az egyik legnagyobb felfedezés a Kentucky Egyetemnek köszönhető, ugyanis kimutatták, hogy egy szőlőmagból készített kivonat következtében, laboratóriumi körülmények között a leukémiás sejtek elkezdték önmagukat elpusztítani.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított nagyszerű Szőlőmag őrlemény – Viniseera szőlőmag kivonat olyan antioxidáns hatású összetevőket tartalmaz, mint a polifenolok, melyek a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlását biztosítják. A szőlőmag kivonat az E-vitaminnál hússzor erősebbnek bizonyult, amikor a szennyezések semlegesítését tesztelték a kutatók.

A Viniseera szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban adott minden antioxidáns vegyület. A szőlőmag őrlemény rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 tápanyagokat tartalmaz. A Szőlőmag őrlemény – Viniseera szőlőmag segít semlegesíteni a szervezetben termelődő szabadgyököket a nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek által.

Szőlőmag őrlemény
Szőlőmag őrlemény

A fantasztikus szőlőmag kivonat ajánlott mindenkinek aki fizikai munkát végez, sportol, aki erős érrendszert szeretne kiépíteni, aki az ízületeit szeretné védeni, valamint azok számára akik az anabolizmus serkentésére keresnek megoldást. Mindemellett a Viniseera szőlőmag fogyasztása fontos a városokban élőknek, azoknak akik napi 8 órát irodában dolgoznak és a stressz ellensúlyozása a céljuk, de ajánlott a stressz tűrő képesség fokozásához is.

A nagyszerű Szőlőmag őrlemény – Viniseera szőlőmag külsőleg alkalmazva keverhető pakolásokba ránctalanító és kisimító hatása következtében. Fiataloknak is javasolt a fogyasztása, mivel a szőlőmag kivonat élénkíti az agyműködést és erősíti az immunrendszert. Idősek számára pedig az érszűkület és az érelmeszesedés megelőzése céljából lényeges a készítmény!

Forrás: Szőlőmag őrlemény – Viniseera szőlőmag