Szerelmes üzenetek formái

Sokan bajba vannak, amikor szerelmet kell vallaniuk párjuknak. Ilyenkor kell megválogatni a szavainkat és jól átgondolni, hogy mit mondunk és milyen formában továbbítjuk párunk felé. Írhatunk szerelmes verset, vagy kereshetünk egy már előre megírt verset. Neves költőink, Ady Endre, József, Attila, Petőfi Sándor rengeteg szerelmes verset írt, ezeket könnyen fellelhetjük az interneten.

[wp_ad_camp_1]

A szerelmes üzenetet küldhetjük képeslapon, melynek előnye, hogy egy képi ábrázolásmód is segíti vallomásunkat. Küldhetünk egy szép szerelmes smst mobiltelefonunkon, ha nem vagyunk elég bátrak, hogy kedvesünk szemébe nézve mondjuk el beszédünket. Választhatjuk az mms szolgáltatást is, ekkor már képet is csatolhatunk. Ott van a már mindenki által használt facebook, ahol akár az üzenőfalon keresztül is üzenhetünk, akár a nagy nyilvánosság előtt is. Az email mellett a hagyományos dolgokat kedvelők maradhatnak a jól bevált postai levélformánál.

Szerelmes SMS
Szerelmes SMS

Fontos figyelembe venni, hogy nem a forma a lényeges, hanem az őszinteség, szándékunk komolysága, mert a komolytalan, rosszul átgondolt üzenetek nem érnek célt vagy balul sülhetnek el. Viszonzatlan szerelem esetén ne zaklassuk az illetőt, mert nem valószínű, hogy zaklató szerelmes smseink hatására meggondolja magát. Akár még hatósági intézkedéssel is szembe találhatjuk magunkat és nem csak pénzbüntetés, hanem akár börtönbüntetés is lehet a dolog vége. Egyet tanuljunk meg, előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját, az elutasítást vegyük könnyedén és lépjünk túl rajta egyszerűen és lazán.