Stephen King könyvek online

Aki csak egy kicsit is rajong a horror téma iránt, az biztosan ismeri Stephen King nevét és könyveit. Az írót nem túlzás a horror koronázatlan királyaként emlegetni Kinget, hiszen számtalan könyvet adott ki, melyek egytől-egyig sikeresek lettek, így nem csoda, hogy számos művét meg is filmesítették.

Stephen King könyvek nagy népszerűségnek örvendenek, vannak, akik kész gyűjteménnyel rendelkeznek. Stephen King történeteinek sikerét talán az apró részletek kidolgozásában, a történetek fordulatosságában, a lehengerlő írásmódban kell keresni. Az íróra jellemző még, hogy könyvei nagyon sok visszatérő elemmel rendelkeznek, ilyen például a helyszín. Stephen King Maine államban él, így nem csoda, hogy nagyon sok története játszódik ezen a helyszínen. Ezenkívül a kitalált város, Castle Rock is meglehetősen népszerűnek számít. Írásaiban nagyon sok a kapcsolódási pont, így nem csoda, hogy amikor egy ideig Richard Bachman írói álnéven adott ki könyveket, akkor hamar lelepleződött. Egy szemfüles King rajongónak ugyanis feltűntek az íróra jellemző tipikus átfedések, nyílt és rejtett kapcsolódási pontok, így hamar kiderült, hogy a horror koronázatlan királya írja ezeket a műveket is.

King rendkívül termékeny író, nagyon sok könyvet adott ki az elmúlt évtizedek folyamán, amiknek nagy részét meg is filmesítették. Ezenkívül számos díjat is elnyert, amik szintén azt bizonyítják, hogy a horror legenda kiváló művekkel örvendezteti meg időről-időre rajongóit. Nevét még azok is ismerik, akik ódzkodnak a horrortól és eszükbe nem jutnak horror témájú könyvet elolvasni. Ha szeretne Stephen King könyvet vásárolni magának, esetleg ajándékba, vagy csak a King gyűjteményét bővítené, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot!