Családfa készítés a múlt ismeretében

A legtöbb ember mindössze a szűk családi kört ismeri. Manapság már az is különlegesnek számít, ha valaki az ükszüleiről bővebb információkkal rendelkezik. Pedig rengeteg érdekes információt, titkot, regényekbe illő történetet rejt a múlt, melyeket érdemes megismerni, főleg úgy, hogy saját családja életéről van szó.

[wp_ad_camp_1]

Családfa készítés kapcsán érdemes a maximumra törekedni. Vannak, akik megelégednek azzal, ha száz évre vissza tudják vezetni családjuk történetét, de a többség nem elégszik meg ennyivel és szeretne minél messzebbre visszatekinteni a múltba. Nincs is annál izgalmasabb, mint felfedezni saját családunk történetét. Minden egyes kis információval többnek, teljesebbnek érezhetjük magunkat. Kicsit olyan ez, mint egy nagy puzzle, amiben a darabok szép lassan a helyükre kerülnek. A családfa készítés során az adott egyéntől kell kiindulni és a lehető legtöbb információra szükség van. Az elődök felkutatása, illetve a komplett családfa elkészítése komoly feladatot jelent, így azt javasoljuk, hogy bízza szakemberre a munkát. Manapság sokan foglalkoznak családfa készítéssel, így, ha bizonytalan és biztosra akar menni, akkor azt javasoljuk, hogy válassza Zacher Andrást!

Zacher András családfakutatás
Zacher András családfakutatás

A Zacher András által készített családfa rendkívül részletes, amit az is jól mutat, hogy jellemzően hat-nyolc méter hosszúságú nyomtatott családfa rajz, mely a célszemélytől, vagyis Öntől indul ki. Ez természetesen digitális formában is átadásra kerül. Az elkészült munka nem csupán átküldésre kerül, hanem egy több órás prezentáció keretein belül személyesen kapja meg Ön és családja. A részletes szóbeli tájékoztatás során nagyon sok hasznos információt, érdekességet árul el Zacher András, melyet követően minden családtag egy kicsit többnek fogja magát érezni és büszke lesz messzire múltra tekintő családjára!