Színvonalas Bali utazás

Balin lenyűgöző partok találhatók, buja erdőkkel és növényzettel. A sziget remek hely a kikapcsolódásra vagy a kalandozásra. Bali zord dombjain vízesések és egzotikus strandok várják a rettenthetetlen utazót. Azok számára, akik szeretnek nagy távolságokban barangolni, Bali az ideális helyszín, akár egyetlen utazás részeként, akár több célállomásra.

Bali utazás vár mindenkit az invia.hu weboldalon szuper árakkal és jó ajánlatokkal ezért itt a helye nálunk ha ön is Balira utazna. Mivel Balin olyan sok tennivaló és látnivaló van, meglehetősen lehengerlőnek tűnhet. Amikor először érkezik a Bali repülőtérre, a Ngurah Rai repülőtérre (közismert nevén Denpasar nemzetközi repülőtér), észre fogja venni a nyugodt tempót és a széles mosolyt mindenkin, aki mellett elhalad. A Bali -i kirándulás tökéletes kiruccanás a pihentető felépüléshez, kalandos utazásokhoz vagy mindkettő kombinációjához. A gazdag táj volt a fő tényező a sziget vonzerőjében. Sok túrázó egyesület Balit a sziget lélegzetelállító tájainak egyik legkedveltebb célpontjának tartja, amely valóban félelmetes. A legjobb idő a hegyek tetején túrázni a száraz évszakban van, mert az ösvények nem annyira csúszósak és nedvesek.

Bali
Bali

Továbbá, ha kirándulni ment a táj látványa miatt, valószínűbb, hogy nincs felhő vagy köd, így a dombokról és lejtőkről származó kilátás sokkal tisztább. A fotói az esős évszakon kívül is jobbak lesznek. Rengeteg távoli kanyargós ösvény, kristálytiszta tó található a horgászathoz és még a búvárkodáshoz is. Változtathat, ha felfedezi a partszakaszokat, krátereket és réteket. Merüljön el a rizsföldeken vagy a sziklás magaslatokba, ahol lehetősége nyílik megpillantani a gyönyörű napfelkeltét és naplementét. Bali figyelemre méltó hely az adrenalin által táplált vízi sportok számára. További részletekért nézzen be még ma az invia.hu weboldalra.