Microsoft dynamics nav jó áron

A Microsoft Dynamics NAV a Microsoft vállalatirányítási (ERP) alkalmazása. A termék a Microsoft Dynamics család része, és célja a pénzügyi, gyártási, ügyfélkapcsolat-menedzsment, ellátási láncok, elemzések és elektronikus kereskedelem támogatása kis- és középvállalkozások, valamint nagy nemzetközi csoportok helyi leányvállalatai számára. A rendszer módosításához a saját C / AL programozási nyelvet használják.

[wp_ad_camp_1]

Microsoft dynamics nav a devit.hu weboldalon érhető el, ezért itt a helye nálunk, ha ön is régóta keresi már a navot de nem tudja hogyan érheti el. A Microsoft Dynamics NAV a Navision-ból származik, egy könyvelési alkalmazáscsomagból, amelyet a Microsoft 2002-ben vásárolt meg. A Navision a PC&CA/S (Personal Computing and Consulting) cégtől származott, amelyet Dániában alapítottak 1984-ben. A PC&C kiadta első számviteli csomagját, a PCPlus 1985 – egyfelhasználós alkalmazás alapvető könyvelési funkciókkal. 1987-ben követte a Navision első verziója, egy kliens/szerver alapú könyvelési alkalmazás, amely több felhasználó számára lehetővé tette a rendszer egyidejű elérését. A termék sikere arra késztette a vállalatot, hogy 1995-ben átnevezze magát Navision Software A/S névre. A Navision terméket 1990-ig elsősorban Dániában értékesítették. A Navision 3. verziójától kezdve a terméket más európai országokban, köztük Németországban és az Egyesült Királyságban terjesztették.

1995-ben megjelent a Microsoft Windows 95 alapú Navision első verziója. 2000-ben a Navision Software A/S összeolvadt a többi dán Damgaard A/S céggel (1983-ban), és létrehozták a NavisionDamgard A/S-t. 2001-ben a cég nevét „Navision A/S” -re változtatta. 2002. július 11-én a Microsoft megvásárolta a Navision A/S-t. A Navision a Microsoft új részlegévé vált, a Microsoft Business Solutions néven, amely a Microsoft CRM-et is kezelte. Amennyiben többet tudna meg a navról nézzen be hozzánk a devit.hu weboldalra.