Slazenger órák, a visszafogottság és a divat megtestesítői

A Slazenger márka az 1880-as években még csak sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozott, a 2000-es évekre már a karóragyártás is felkerült a repertoárjukra.

A Slazenger órák abszolút az eleganciát és az egyszerűséget szimbolizálják. Emellé társul a rendkívül kedvező áruk és így a képlet eredménye egy minden szempontból tökéletes karóra. Az órák gyártása során fontos kritérium, hogy kényelmesek legyenek, továbbá, hogy lépést tartsanak a folyton változó divattal. A Slazenger órák olyan szerkezettel vannak ellátva, melyek megbízhatóak, s igény esetén a javítása is megoldható. Ez sok más márka óráinál egyáltalán nem mondható el, éppen ezért kiemelendő tulajdonság ez a Slazengereknél.

Akár a nemesacél, akár a bőr szíjjal ellátott órákra essen is a választás, a minőség garantált. Az orauzlet.hu webshop kínálatában több női és férfi Slazenger karóra is megrendelhető, a méret kiválasztásában pedig segítséget nyújt a honlapról letölthető vonalzó. A köves díszítés, a divatos színek, az elegáns számlap mind hozzájárul ahhoz, hogy a Slazenger órák kiemelkedjenek a tömegből, s a visszafogott jó ízlést és finomságot szimbolizálják. Ezek az órák valójában mintha ékszerek volnának. A nehezen karcolható anyagból készült üveg hozzájárul, hogy ezek a modellek időtállóak legyenek, s használóik hosszú ideig viselhessék csuklóikon sértetlenül. A Slazenger órákra többnyire egy év garancia jár. Erről, valamint az órák kiegészítő funkcióról bővebb tájékoztatást az orauzlet.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők. Rendeljék meg mielőbb, hogy feldobják a hétköznapi viseletet, vagy még elegánsabbá tegyenek egy estélyt a Slazenger órák viselésével! A rendelés menetéről, a házhozszállítás mikéntjéről szintén az orauzlet.hu oldalon találnak leírást az ügyfelek. Ha stílus, akkor Slazenger!