Shleich játékok hatalmas kínálata várja!

A Schleichnál a gyártási modellezés akár 2 hétig is eltarthat egy egyszerű kiskutya esetében. Egy ló készítése általában 3 hétig tart, a dinoszauruszok pedig akár 8 teljes hétig is eltarthatnak.

[wp_ad_camp_1]

Schleich játékok kaphatóak a jatektenger.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is régóta keres gyermekeinek schleich játékokat. 1935-ben Friedrich Schleich alapította a céget Schwäbisch Gmündben. Schleich napjaink egyik legnagyobb játékgyártója Németországban és a reális állatfigurák vezető nemzetközi szolgáltatója. A figurák és a játékvilág tervezését, a gyártási eszközök gyártását, valamint a minőségi és biztonsági teszteket a mai napig Németországban végzik. A gyártást a vállalat székhelyén, Schwäbisch Gmünd-ben, valamint más külföldi termelőhelyeken végzik. Tegyen egy Schleich játékot egy gyermek kezébe, és figyelje, ahogy a varázslat megtörténik. A végtelen mesélés és kalandozás ötletes lehetőségeinek világába szállítják őket!

Schleich játék
Schleich játék

Válasszon hat izgalmas játékvilág közül: Farm World, Wild Life, Dinosaurs, Horse Club, bayala vagy Eldrador Creatures vagy kombinálja a végtelen játéklehetőségeket. Vállalatként azt a feladatunkat tűztük ki, hogy megértessük a gyerekekkel az állatokat és természetes élőhelyeiket. Részletes, hiteles és kézzel festett figuráinkkal a gyerekek értékes ismereteket szerezhetnek az állatok világáról, és játékosan ismerhetik meg a természetet. Ez hat különböző témájú világgá vált, több mint 600 szeretettel tervezett és kiváló minőségű egyéni figurával, amelyek kifejezetten a különböző fejlődési szakaszban lévő gyermekeknek szólnak. A sokféle lehetőség biztosítja a tartós szórakozást. További részletekért és információkért nézzen be a jatektenger.hu-ra.