Eurosport 2 műsor online

Az Eurosport 2 egy a sportnak szentelt francia tematikus televíziós csatorna, amely az Eurosport 2 páneurópai sportcsatornán alapul. Bővebben erről a csatornáról weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Eurosport 2 műsor online vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami az eurosport 2-vel kapcsolatos. Eredetileg az Eurosport 2 az Eurosport 1 mellett teljes egészében az új generációs sportágaknak volt szentelve. Az Eurosport 2 ezután hajlamos ugyanazokat a sportversenyeket közvetíteni, mint az Eurosport 1; a csatorna sajátosságai között találunk többek között olyan országos versenyeket is, mint a Pro D2 rögbi (2020-ig) és a Francia Labdarúgó Kupa. Az Eurosport 2 közvetíti az összes legexkluzívabb két- és négykerekű nemzetközi eseményt, mint például a MotoGP, az MX1, a Motocross, valamint a teniszt, a kerékpározást, a téli sportokat és a tévében soha nem látott tudományágaknak szentelt nagy teret, például squashot, tollaslabdát, curlinget, asztali teniszt, birkózást és még sok mást.

2010. február 5., A csatorna felbontása változott 16: 9 formátumú panorámaképpel. 2011. április 5-e óta az Eurosport emblémája és grafikája van használatban az eurosport 2 csatorna esetében is. 2013. augusztus 1-je óta az Eurosport és a Mediaset megállapodtak az Eurosport 2 és az Eurosport digitális földfelszíni továbbításáról a Mediaset Premium platformon. 2020. szeptember 14.óta Streaming-ben is elérhető csatorna. Amennyiben megtekintené, hogy kedvenc sportműsorai hány órakor kezdődnek az eurosport 2 műsorán, nézzen be a musor.tv-re és itt megtalálhatja a legérdekesebb sportesemények kezdési dátumát akár egész hétre is. Weboldalunkon az összes sportcsatorna műsorát is megtalálhatja, ha esetleg más sportcsatornák után nézne.