Seiko órák az orak.hu webáruházban

A Seiko órákról hosszan lehetne beszélni és akár ódákat is zengeni róla. Nem csoda, hisz a Seiko órák létrejötte igazi mérföldkőnek számít az óragyártás történetében.

[wp_ad_camp_1]

Seiko órák története 1881-ig nyúlik vissza. Kintaro Hattori órakereskedésével kezdődött minden. Röviddel ezután a cég saját óra gyártásába kezdett és 1924-ben bevezette a Seiko márka nevet. A Seiko technikai fejlesztéseinek legfőbb célja, hogy az általuk készített órák a teljes mértékben összhangban legyenek viselőikkel. Az órák tulajdonosai olyan megbízható szerkezeteket kapnak, melyek hosszú időre társként szolgálnak. A Seiko nevéhez rengeteg szabadalom fűződik, így nem túlzás kijelenteni, hogy az óragyártás világát forradalmasították. Ezek közül kiemelkedik a kvarc karóra, melynek bemutatását 1969-re datáljuk. De, a Seiko gyártóinak köszönhetjük a testhővel hajtott karórát, a kinetikus kvarc órát és az úgy nevezett Spring Drive rendszert is, ami a mechanikus és kvarc szerkezetek mellett teremtett egy teljesen új kategóriát.

Seiko óra
Seiko óra

A Seiko annyira jelentős márka, hogy az sem kizárt, hogy sport eseményeken hivatalos időmérőként funkcionál, de a Hollywood-i filmekben is gyakran felbukkannak a márka termékei. A Seiko tehát nem csak egy egyszerű időmérő eszköz, jóval több annál. Ha Ön is szeretné, hogy otthonában Seiko márkájú órák legyenek vagy egyenesen a csuklóján látná szívesen, akkor látogasson el az orak.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot. Ha kérdése van, javasoljuk hívja a feltüntetett telefonszámot és kérjen segítséget a feltüntetett telefonszámon a webáruház munkatársaitól. Legyen Ön is egy világhírű márkás Seiko óra büszke tulajdonosa. A webáruházban megtalálja a leginkább Önhöz illő Seiko karórát.