Cool TV műsor a musor.tv kínálatában

A Cool tv csatorna először 2003. szeptember 15-én bukkant fel, és akkoriban a csatorna osztott műsoridőben sugárzott. Mára ez nagyban változott, tehát ha családjával szeretne leülni a hétvégén megnézni egy sorozatot, vagy csak ha munka után vágyik egy kis kikapcsolódásra.

[wp_ad_camp_1]

A www.musor.tv – Cool tv műsora teljes egészében megtekinthető weboldalunkra kattintva, tehát ha ön is kíváncsi arra, hogy ma, vagy a hétvégén milyen műsorok megtekintésére van lehetőség a cool tv-n, akkor itt a helye nálunk. A Cool tv csatornán a héten olyan műsorok lesznek láthatóak, mint például a Melissa és Joey, ami egy amerikai vígjátéksorozat, de ott van például a Monk – A flúgos nyomozó, illetve a Páratlan páros is, amelyek szintén népszerű vígjátéksorozatok, amelyeket eredetileg Amerikában kezdtek sugározni. Ezeken kívül a Dr. Csont című sorozatot is meg lehet tekinteni itt. Akkor is jó ötlet lehet a Cool tv-re kapcsolni, ha jobbnál jobb sorozatokra vágyik. A musor.tv weboldalon többek között a sorozatok rövidebb leírásait is megtekintheti.

Cool TV
Cool TV

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a Cool tv sorozatairól, arra is van lehetősége, hogy bővebben olvasson ezekről, csak rá kell kattintani a musor.tv weboldalra és kikeresnie a csatornát. A leírások mellett azt is megtudhatja, hogy egy sorozat hányadik epizódnál tart és megtudhatja, hogy korhatáros-e az adott sorozat. Weboldalunkon emellett természetesen más csatornák műsorait is megtekintheti, vannak ismeretterjesztő csatornáink, zenés csatornáink illetve sportcsatornáink is. A Cool tv műsorait az egész család élvezni fogja, kicsik és nagyok egyaránt, ezért mindenképpen megéri ide látogatni, ha családi programot szeretne a hétvégére. Rajzfilmek, krimisorozatok és egész estés filmek várják a kikapcsolódni vágyókat. Keresse weboldalunkat!