SEAL Team az Axn csatornán

A SEAL Team egy amerikai katonai drámasorozat, amelyet Benjamin Cavell készített. A sorozat producere a CBS Studios, és a CBS műsorán 2017. szeptember 27 -én kezdték sugározni. Manapság az Axn műsorán is megtekinthető hazánkban.

Axn műsor várja önt is a Seal team sorozat kezdési időpontjával, tehát nézzen be hozzánk és tekintse meg műsorújságunkat, ha ön is meg szeretné tudni, hogy melyik nap nézheti a sorozatot. A sorozat az Egyesült Államok haditengerészetének SEAL elit egységét követi, amelyet David Boreanaz, Max Thieriot, Jessica Paré, Neil Brown Jr., A. J. Buckley és Toni Trucks alakít. 2019. május 9-én a CBS meghosszabbította a sorozatot egy harmadik évadra, amelynek premierjét 2019. október 2 -án mutatták be. 2020 májusában a sorozat megújult egy negyedik évadra, amelynek premierje 2020. december 2-án volt. 2021 májusában bejelentették a sorozat ötödik évadát és hogy a Paramount+-ra költözik. Az ötödik évad premierje 2021. október 10-én lesz. A sorozat követi a Bravo Team-et, az Egyesült Államok Haditengerészeti Különleges Hadviselési Fejlesztési Csoportjának, a Navy SEAL-ek legelitebb egységének alegységét, miközben veszélyes küldetéseket terveznek és vállalnak világszerte.

David Boreanaz, mint a különleges hadviselés fő operátora Jason Hayes, más néven Bravo 1/1B, egy haditengerészeti SEAL csapat (Bravo Team) vezetője, aki a saját közelmúltbeli veszteségével foglalkozik. Max Thieriot, mint különleges hadviselési operátor, más néven Bravo 6/6B, akit megkérdőjeleznek a harcra való felkészültségét illetően. A „The Exchange” végén a Bravo Team tagja lesz, és kétszer rövid időre a csapat másodparancsnokaként szolgált. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról és megismerné kezdési időpontjait, nézzen be a musor.tv-re.