Madárriasztó online rendelése alacsony áron

Az ultrahangos riasztóberendezés elve az, hogy a madarak tartózkodó területét telítse meg nagyfrekvenciás hullámokkal, amelyek kellemetlenek és irritálják a madarakat, de ártalmatlanok. Az ultrahangos egységek belső használatra (beleértve az elemektől védett külső területeket) és szabadtéri környezetben nem védett külső használatra is rendelkezésre állnak. A legtöbb egység telepítése rendkívül egyszerű, és alig igényel karbantartást.

Madárriasztó online vár mindenkire a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és tudja meg hogy kell ezeket használni, valamint az árakat is megtekintheti. Ha több hangsugárzót használ 360° -os lefedettséghez, akkor a hangszórók forgási sorrendben, 10 és 110 fordulat/perc közötti sebességgel sorrendbe állíthatók. Számos rendszer lehetőséget kínál további hangszórókra is. A legtöbb ultrahangos galamb- és madárriasztó hálózati árammal működik, hogy karbantartásmentes lehetőséget biztosítson a felhasználónak. Néhány gyártó alapkivitelben 12 voltos egyenáramú hálózati adapterrel kínálja riasztóit, de kérésre egy teljesen egyenáramú áramforráshoz (általában autó/szabadidő akkumulátor) is csatlakoztatható egységet is kaphat. Két gyártó is kínál környezetbarát napelem opciót, amely lehetővé teszi az akkumulátor „feltöltését” napfény vagy közvetlen napfény hatására.

Madárriasztó
Madárriasztó

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ultrahang egyenes vonalban halad, és nem fog áthaladni szilárd tárgyakon, a több hangszóró opciót biztosító rendszer biztosítja a legátfogóbb lefedettséget. Egyes egységek kiterjesztési hangszórók telepítését is lehetővé teszik építészeti szempontból bonyolult területeken való használatra. További részletekért és rendelésért nézzen be a sunikft.hu weboldalra.