Profi hangstúdió, a profi hangzásért

Ahhoz, hogy egy adott zenekar sikeres legyen sok minden kell, de ami a legfontosabb talán, az a minőségi hangfelvételek készítése. Senki sem hallgat szívesen olyan zenét, amit otthon vettek fel, ami nem ragadja magával az embert. Ha biztosra akarsz menni, az a célod, hogy kitörjön zenekarod a sokaságból, akkor válaszd a Nortyx Audio stúdiót, ahol a hanganyagok a legjobb minőséget képviselik, ahol minden adott ahhoz, ami egy tökéletes munkához kell.

[wp_ad_camp_1]

Ha az elismert hangstúdió mellett teszed le a voksod, akkor máris tettél egy lépést a siker felé. Amit a Nortyx tud számodra biztosítani, az a prémium minőség, a rádió kompatibilis hangfelvétel. Mivel teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, így általunk minden egy helyen adott, ami egy sikeres hanganyaghoz kell. A hangfelvétel után a mastering, a restaurálás, valamint a digitális és analóg keverés is adott. Természetesen hangstúdiónkban csakis a legjobb minőségű mastering hardverekkel és szoftverekkel dolgozunk, így élettel teli, magával ragadó hangzást kínálunk.

Hangstúdió
Hangstúdió

A Nortyx Audio által elfelejtheted a kisebb stúdiókra jellemző, digitálisan teljesen steril, élettelen hangzást! Az analóg közeli, remek hanganyag ellenben nem is lehet kérdéses. A hangstúdiónk rendszertechnikája mindent bevetett, hiszen célunk, hogy a legmagasabb igényeket is maradéktalanul kiszolgáljuk. A felvételhez csak minőségi és márkás mikrofonokat, és hangkártyát használunk. Egyidejűleg számos bemeneten tudunk rögzíteni hangszereket, egyszerre több különböző típusú mikrofonnal is, ha kell.

Látogass el a Nortyx Hangstúdió honlapjára, avagy a http://hangstudio.hu/ oldalra, ahol máris részletes információkkal gazdagodhatsz, ahol megtudhatod, hogy milyen professzionális eszközökkel dolgozunk azért, hogy zenekarod sikerét biztosítsuk, hogy a hangzásban hiba ne legyen!