Válassza a privát idegenvezetést, az igazi élményt!

Honlapunkon Magyarországon először érhető el a magyar idegenvezetők túra-webáruháza! Általunk hivatásos magyar idegenvezetők által megtervezett városnézései, élményekkel teli túrái, szórakoztató programjai között válogathat ízlése szerint. Semmi akadálya többé, ha speciális városlátogatást szeretne, mivel csak írnia kell a kiválasztott idegenvezetőnek, aki máris készséggel áll rendelkezésére. A magyar idegenvezetők túrái közül már tíz nyelven választhat.

[wp_ad_camp_1]

A Best Budapest Tour Guides tökéletes választás, ha például Amerikából jött rokonai számára szeretné megmutatni Budapestet úgy, ahogyan csak egy profi tudja feltárni a várost, ha párját évfordulójuk alkalmából egy romantikus helyszínekkel teli túrával lepné meg, ha a család számára egy kellemes hétvégi kikapcsolódást tervez, de akkor is, ha külföldi üzleti partnerei számára akar kedveskedni egy borkóstolóval egybekötött városnézéssel, esetleg iskolás gyermeke számára tervez igényes osztálykirándulást Magyarországon.

Idegenvezetés Budapesten
Idegenvezetés Budapesten

A Best Budapest Tour Guides esetében az idegenvezetőt szimpátia alapján választhatja ki, hiszen a kiválasztásakor megtekintheti fényképes bemutatkozásukat, megtekintheti az általuk ajánlott programokat, de még azokat a köszönő sorokat is, amelyeket korábbi vendégeik írtak. Bátran írhat bármelyik idegenvezetőnek, nyugodtan tehet fel kérdéseket, és természetesen kérhet speciális ajánlatot is. Olyan különleges programok és túrák közül választhat, mint például a Színes Üvegablakok Budapesten, vagy egy séta a Zsidó negyedben.

A Best Budapest Tour Guides privát túrákat ajánl! Ha mellettünk dönt, akkor a városnézés, a túra igazi élmény lesz, hiszen senki sem fogja siettetni, akkor és addig fényképezhet, amíg kedve tartja, illetve idegenvezetőink minden kérdését azonnal megválaszolják. Fedezze fel Magyarországot!