Használd ki a bártender munkalehetőséget már ma!

Nem egyszerű jó munkát találni és még nehezebb jól fizető munkát találni, de ha van tapasztalatod, mint bárfelszolgáló, jelenleg épp nincs állásod, akkor érdemes megismerned az általunk biztosított lehetőséget. A Kölcsönpincér csapata bártender munkakörbe közvetít alkalmi munkaerőt egész Budapesten a legjobb szállodákba. Fantasztikus lehetőséget kínálunk tehát mindazok számára, akik szeretnének különböző helyeken értékes referenciát gyűjteni.

[wp_ad_camp_1]

A budapesti bártender munka a legjobb helyeken általunk bármikor elérhető, ha pár alapvető feltételnek eleget tudsz tenni. A munka által igényes és neves helyeken, így négy és öt csillagos budapesti szállodákban, valamint első osztályú éttermekben dolgozhatsz, emellett olyan külső helyszíneken, mint a múzeumok, vagy például a parlament. A bártender a bárfelszolgálók közvetlen felettese, így az italok ajánlása, a pontos rendelésfelvétel és a megrendelt italok felszolgálása mellett, irányítania is kell a kis csapatot.

Bártender munka
Bártender munka

A bártender munkakör betöltése esetében valóban csak pár kitétel van, aminek meg kell felelni. Fontos a szakirányú végzettség, hiszen érteni kell ahhoz, amit csinálsz, de a szakmai tapasztalat is nagy jelentőséggel bír. A személyes kompetenciák közül kiemelkedik a vendégközpontú gondolkodás és elhivatottság a munka iránt. Ezzel szemben, amit mi tudunk biztosítani, az a rugalmas munkaidő, a szakmai kihívás és fejlődési lehetőség neves helyeken, az órabér alapú díjazás, a teljesítményalapú bónuszrendszer, valamint a karrierlehetőség.

A Kölcsönpincér a legjobb választás, ha gyorsan szeretnél munkába állni a saját munkakörödön belül, ha jó fizetésre akarsz szert tenni, ha fontos számodra, hogy barátságos csapatban dolgozhass, ha igényes helyeken szeretnéd megmutatni, hogy tulajdonképpen mit is tudsz.