Profi érettségi előkészítő

Az utolsó pillanatban ne sűrítse össze a tanulnivalót. Érettségi előtt naponta 60-90 percig kell tanulni a vizsga előtti héten.  Az éjszakák a legtöbb ember számára egyszerűen nem működnek, és a hallgatók csökkenő erőfeszítéseket tapasztalnak, amikor négy és öt órán át próbálnak tanulni.

[wp_ad_camp_1]

Érettségi előkészítő vár mindenkit az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is készülne az érettségire. Rengeteg társadalomtudományi, természettudományi és idegen nyelvű tankönyv több száz kérdést tartalmaz a fejezetek végén, amelyekre soha nem kap választ. Miért nem szán egy órát, és megpróbálja papíron megválaszolni ezeket a kérdéseket anélkül, hogy feljegyzéseit használná? Ha 3-4 nappal a vizsga előtt kitölti az álpróbát, akkor tudja, hová kell összpontosítania a tanulmányait. Harcolhat a teszt előtti idegesség ellen is, megmutatva magának, hogy mit tud. A bölcsészettudományok számára próbáljon meg megválaszolni néhány lehetséges esszékérdést és nézze meg, hogyan teljesít. Az álpróba elvégzésének másik egyszerű módja az, ha megkér egy barátot vagy osztálytársat, hogy tegyen fel szóbeli kérdéseket a tankönyv vagy bármelyik jegyzete fogalmai alapján. Ne végezzen több feladatot tanulás közben. Szánjon időt az előre tanulásra, majd kövesse végig.

Érettségi előkészítő
Érettségi előkészítő

A legtöbb ember számára ez azt jelenti, hogy elhagyja a kollégiumi szobát, és kikapcsolja a vizuális/hallási zavaró tényezőket, beleértve az iPod-okat, a Facebook-ot és a dalszövegekkel ellátott zenét. Ha még vannak kérdései, keresse fel professzorát vagy oktatóját legalább három nappal az érettségi vizsga előtt. Gondolja át, milyen írásbeli kérdések lehetnek a vizsgán; Vázolja fel az egyes lehetséges esszéket a gyakorlat egyik formájaként. További részletekért és az érettségire való felkészülésért nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.