Esővízgyűjtő tartály a legjobb minőségben online!

Az esővízgyűjtő tartály olyan rendszer, amely összegyűjti és tárolja a tetőről az esővizet, amely egyébként elveszne a lefolyás miatt, és elvezeti a viharcsatornákba és patakokba. Általában egy esőhordó egy 55 gallonos dobból, egy viniltömlőből, PVC csatlakozóból, egy rostélyrácsból, amely távol tartja a törmeléket és a rovarokat, és egyéb elemekből áll, és egy esőhordót viszonylag egyszerű és olcsó építeni, és kényelmesen ülhet bármely lakócsatorna lefolyócsöve alatt.

Esővízgyűjtő tartály várja a sunikft.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és megtalálhatja a legjobb tartályokat a lehető legalacsonyabb áron, és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállítást is biztosítunk. A nyári időszakban a háztartási vízfelhasználás közel 40% -át teszi ki a gyep- és kerti öntözés. Az esővízgyűjtő összegyűjti a vizet, és tárolja azt, amikor a legnagyobb szükség van rá – aszályos időszakokban – a növények öntözésére, az autómosásra vagy az uszodához. Bőséges mennyiségű ingyenes „lágy vizet” biztosít a lakástulajdonosoknak, klór, mész vagy kalcium nélkül, így ideális kertekhez, virágcserepekhez, valamint autó- és ablakmosáshoz. Egy esővízgyűjtő tartály, amelyet tetőtéri lefolyás összegyűjtésére használtak ereszcsatorna/lefolyórendszer segítségével kedvező áron beszerezhető.

Egy esőhordó a legtöbb lakástulajdonosnak körülbelül 1300 liter vizet takarít meg a nyári csúcsidőben. A víztakarékosság nemcsak a környezet védelmét szolgálja, hanem pénzt és energiát is megtakarít (csökken a tisztított csapvíz iránti igény).  A víz elvezetése a viharcsatornákból szintén csökkenti a lefolyás hatását a patakokra. Ezért az esőhordó egyszerű módja annak, hogy állandó, tiszta, friss vizet biztosítson szabadtéri használatra, INGYENESEN. Amennyiben többet tudna meg ezekről és előnyeikről, nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra és itt mindent megtudhat.