Professzionális hajfestékek online rendelése

Az állandó hajfesték általában ammóniát tartalmaz, és a hajszín végleges megváltoztatása érdekében fejlesztő- vagy oxidálószerrel kell keverni. Az ammóniát tartós hajszínben használják a kutikularéteg kinyitására, hogy a fejlesztő és a színezékek együtt behatolhassanak a kéregbe.

Professzionális hajfestékek online várják kedvezményes árakkal és szuper termékekkel, tehát nézzen be a probeauty.hu weboldalra és garantáltan nem fogja megbánni. Az oxidálószer különböző térfogatokban kerül forgalomba. Minél nagyobb az oxidálószer mennyisége, annál nagyobb lesz az „emelés” az ember természetes hajfestékében. Ha valaki sötét hajból szeretne két vagy három árnyalattal világosabbat elérni, komolyabb oxidálószerre van szüksége, míg a világosabb hajúaknak, akik sötétebb hajat szeretnének elérni, nincs szükségük ilyenre. Az időzítés az állandó hajfestéstől függően változhat, de általában 30 perc vagy 45 perc azok számára, akik maximális színváltozást szeretnének elérni. A félig tartós hajszín az a hajszín, amely ammónián kívül más lúgos szert is tartalmaz (pl. Etanol-amin, nátrium-karbonát), és bár mindig oxidálószerrel együtt alkalmazzák, a hidrogén-peroxid koncentrációja ebben az oxidálószerben alacsonyabb lehet, mint az állandó hajszínnél használtban.

Mivel a félig tartós színekben alkalmazott lúgos szerek kevésbé hatékonyan távolítják el a haj természetes pigmentjét, mint az ammónia, ezek a termékek nem világosítják a haj színét a festés során. Ennek eredményeként nem festhetik a hajat világosabb árnyalatra, mint a festés előtt, és kevésbé károsítják a hajat, mint állandó társuk. Az állandó festékek sokkal hatékonyabban fedik le az ősz hajat, mint a félállandók. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a probeauty.hu weboldalra.