Orosz nyelvoktatás a saját tempódban

Az orosz nyelv tanulásához nem feltétlenül kell vért izzadni. Különösen abban az esetben, ha a megfelelő nyelviskolában tanulsz, ahol teljes mértékben rád figyel a tanár és a te céljaid tartja szem előtt a tanulás során. Ha ilyen nyelviskolában szeretnél tanulni, akkor válaszd az Up2You Nyelviskolát!

Orosz nyelvoktatás az Up2You Nyelviskolában egyéni módszerrel! Ha részt vettél már csoportos tanfolyamon és egyáltalán nem érezted komfortosan magad, sőt úgy érzeted, hogy háttérbe szorulsz és nem fejlődsz úgy, ahogy azt szeretnéd, akkor valószínűleg a csoportos tanfolyamok nem a te világod. Ha valóban készen állsz arra, hogy megtanulj oroszul, akkor érdemes kipróbálni az Up2You egyéni oroszoktatási módszerét. Első lépésként részt vehetsz egy ingyenes hatvan perces próbaórán, ahol szintfelmérésre és igényfelmérésre kerül sor. Az órán többek közt a tanár megismer téged és célod, így ennek megfelelően el tudja készíteni a személyre szabott nyelvi edzésterved. Ez nagyon fontos, ugyanis a célt egy odavezető tervvel a legegyszerűbb megvalósítani. A céltalan tanulással sokkal nehezebben tudnád megvalósítani hosszútávú terveid.

Az Up2You Nyelviskola annyi gyakorlást biztosít számodra, amennyire szükséged van, annak érdekében, hogy a szóbeli és az írásbeli készségeid is fejlődjenek. A legfontosabb talán az, hogy a saját tempódban, rugalmas beosztásban tanulsz, így az sem jelent problémát, ha össze-vissza váltott műszakban dolgozol. Az orosz nyelvoktatás során a tanár egyénileg foglalkozik veled, így nem zavar mások jelenléte, nem kell a lassabban haladókhoz igazodni, továbbá az sem frusztrál, ha valaki látványosabban gyorsabban fejlődik. Minden fontos információt megtalálsz az up2you.hu weboldalon, beleértve az elérhetőséget is!