Okosan a dugulások ellen

A duguláselhárító XXIII. Kerület és körzetében korszerű technológiákat alkalmaz, melyekkel bármilyen típusú dugulást felszámol. Bár a lefolyók elzáródását 100%-ban megelőzni nem lehet, mégis tehetünk azért, hogy a galiba, ha ki is alakul, minél kisebb legyen.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító XXIII. Kerület területén számos kacifántos esettel találkozott már. A lefolyóba bizony időnként belekerülnek olyan tárgyak is, melyeknek semmi keresnivalójuk a mosogató vagy a fürdőkád környékén. A legtöbbször azonban banális problémáról van szó, zsíros, szappanos lerakódásokról, melyeket némi elővigyázatossággal, a csövek rendszeres karbantartásával akár meg is lehet előzni.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

A duguláselhárító XXIII. Kerület lakóinak is azt javasolja, ne feledkezzenek meg a lefolyó legalább heti egyszeri kitisztításáról. Ehhez nincs szükség másra, mint sok forró vízre, ami kitűnő zsíroldó hatást fejt ki, miközben a csöveket sem károsítja – ellentétben a vegyszerekkel. Célszerű műanyag szűrőt használni, viszont ez csak akkor fogja megelőzni a dugulást, ha nem várjuk meg, míg felhalmozódnak benne a szennyeződések, amik a víz áramlását lassítva idézhetnek elő dugulást.

A duguláselhárító XXIII. Kerület egészén ingyenes kiszállással érkezik!